Yarin belli olucak bakalim ne cevap vericekler
Bana bu fibabankta bu ücuncu sefer oluyor.bide uc gunluk zararimizi karsilanmiyor
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin belli olucak bakalim ne cevap vericekler
Bana bu fibabankta bu ücuncu sefer oluyor.bide uc gunluk zararimizi karsilanmiyor
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
aynen katılıyorum. evet hükümet lirayı kendi eliyle katledince rpd efendi 3 aylık bazda dövizin %5 gerisinde kaldı ama dövize ve borsaya kar realizasyonu geldiğinde gerçek avantajı ortaya çıkacak. döviz hayatta düşmez diyen gidip direk zpf alsın. borsa hayatta düşmez diyen direk gmr tcd oph alsın. yok onlar gibi düşmesin ama onlar gibi kazandırsın diyorsanız dünyada öyle yatırım aracı yokki. yatırım fonumda şahsen macera istemiyorum, şuan rpd payımı sürekli artırıyorum, ben asıl aylık getirisi eksiye geçtiği an kaçarım, beni 2 ay sonra ne getirecekmiş hiç ilgilendirmiyor, heleki dövizin ve dünya borsalarının artık balonu bile geçip zepline döndüğü bir uçurumun kenarındayken.
İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş.’nin (Şirket) ortaklık yapısındaki değişikliğe izin verilmesi talebi olumlu karşılanmış olup, Global Yatırım Holding A.Ş. payı GYH Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri A.Ş.ne devredilmiş.
Mevcut hükümetin faiz politikalarını nihayete erdireceği yeni yıla kadar yabancı fonlarda kalıp, her yerde bahsedilen Türkiye olarak son 20 yılın finansal olarak en kara kışını geçirdikten sonra mevcut ekonomik şartlardan dolayı seçimlerin daha çok gündeme gelmeye başlayacağı, yabancıların girişe başlayacağını düşündüğüm yeni yılla birlikte tekrar BIST'e dönmeyi düşünüyorum.
Yer İmleri