Sayfa 702/1002 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Hafta içinde iş bankasından üç fon alımı girmiştim. Öğleden önce 10.30 civarında. Ertesi gün saat 15.00 de bir baktım iki fon alınmış bir fon ise alınmamış. Şubeye bizzat gittim. Oradaki elemanın bu konu hakkında bilgisi yok tabi. Oraya buraya telefon etti. Sonuç sistem hatası dedi çıktı. Bu olay ikinci kez başıma gelmiş oldu. Burada merak ettiğim konu insan hatası mı? yoksa gerçekten sistem hatası mı? Binlerce talimatın tek tek manuel olarak girileceğini düşünmüyorum. Ama sistem tam olarak nasıl çalışıyor onu da bilmiyorum. Tahminim alış ve satışlar otamatik olarak giriyor yönünde. Bol kazançlar
    Yarin belli olucak bakalim ne cevap vericekler
    Bana bu fibabankta bu ücuncu sefer oluyor.bide uc gunluk zararimizi karsilanmiyor

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Şu stake olayını bir de biz öğrenseydik...
    youtube da videolar var hocam bol miktarda
    ama işte güvenip yüklü para koyacak yürek yok bende
    bir anda buhar olabilir herşey ve hiç bir şekilde hakkını arayamazsın
    farklı düşünenler varsa bilgi paylaşırsa memnun olurum

3.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Yarin belli olucak bakalim ne cevap vericekler
    Bana bu fibabankta bu ücuncu sefer oluyor.bide uc gunluk zararimizi karsilanmiyor

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    neden başka kuruma geçmiyorsunuz

4.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Yabancı fonlara falan güvenmeyin.!!!
    Kendi birikiminizi kendiniz yönetin.!!
    BüyükResimde çok canlar yanacak.!!
    Kendime masallar.!!!
    Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.!!
    aynen katılıyorum. evet hükümet lirayı kendi eliyle katledince rpd efendi 3 aylık bazda dövizin %5 gerisinde kaldı ama dövize ve borsaya kar realizasyonu geldiğinde gerçek avantajı ortaya çıkacak. döviz hayatta düşmez diyen gidip direk zpf alsın. borsa hayatta düşmez diyen direk gmr tcd oph alsın. yok onlar gibi düşmesin ama onlar gibi kazandırsın diyorsanız dünyada öyle yatırım aracı yokki. yatırım fonumda şahsen macera istemiyorum, şuan rpd payımı sürekli artırıyorum, ben asıl aylık getirisi eksiye geçtiği an kaçarım, beni 2 ay sonra ne getirecekmiş hiç ilgilendirmiyor, heleki dövizin ve dünya borsalarının artık balonu bile geçip zepline döndüğü bir uçurumun kenarındayken.

5. İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş.’nin (Şirket) ortaklık yapısındaki değişikliğe izin verilmesi talebi olumlu karşılanmış olup, Global Yatırım Holding A.Ş. payı GYH Danışmanlık ve Yönetim Hizmetleri A.Ş.ne devredilmiş.

6.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Merhaba,
    Niye TFF seçtiniz valör 4.
    YAY mesela valör 3 satışta...
    Saygılar.
    Özel bir sebebi yok, hatta valör gözümden kaçmış diyebilirim. Dediğiniz gibi YAY daha doğru bir seçim olurdu. Neyse 1 gün valör farkı da nazarlık olsun. Uyardığınız için teşekkürler.

7. Mevcut hükümetin faiz politikalarını nihayete erdireceği yeni yıla kadar yabancı fonlarda kalıp, her yerde bahsedilen Türkiye olarak son 20 yılın finansal olarak en kara kışını geçirdikten sonra mevcut ekonomik şartlardan dolayı seçimlerin daha çok gündeme gelmeye başlayacağı, yabancıların girişe başlayacağını düşündüğüm yeni yılla birlikte tekrar BIST'e dönmeyi düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    Sayın Supremegod, TFF ve IJC eklediğim için aynı temadan başka fon ekleme gereği duymadım. Zaten onların getirisini de KUB'a göre bir tık daha iyi gördüm. Geçen hafta sattığım AOY'nin biraz düşmesini bekliyorum. Düşerse AHI'yi de satıp AOY veya GZL'ye geçmeyi düşünüyorum. Perşembe gününü bekleyeceğim.
    Teşekkürler sayın Nida. Evet harika bir portföy dağıtımi yapmışsiniz. Serbest fonlardan çıktınız galiba? Onları da göremedim. Ben halen AHH, GZM, IJT, ISS, IZS ve GJM fonlarını taşımaya devam ediyorum.

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 702/1002 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •