Sayfa 702/1002 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 5,609 - 5,616 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Daha önce de yazmıştım RPD arbitraj yapıyor yoğun şekilde

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1094495

Son bildirime göre hisse pozisyonu %60 görünüyor ama bunların çoğunun short karşılığı var
    Net hisse pozisyonu %10 civarı

Nasıl yapabilir böyle bişeyi, gerçekten inanabiliyor musunuz böyle bişey olabileceğine
    neden olmasın? fon yönetimi müşteriden gelen bütün parayı mutlaka bir pozisyonda değerlendirecek diye bir kanun mu var? düşüşlerde alım veya fırsatları değerlendirmek için yedekte para tutmayacakmı? o karmakarışık portföy dağılım raporunu anlamak için muhasebeci falan olmak lazım, siz o tabloları gerçekten detaylıca okuyup %10 açıkta hisse olduğunu mu hesapladınız? yoksa yazdığınız üstünkörü kendi tahmininiz mi?

Dostlar, google sheets te guncellemelere basladim. (28 adet FON mevcuttur)

Kullanabilirsiniz...
    https://docs.google.com/spreadsheets...#gid=915349198
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

hata olmasin
    OYAK PORTFÖY KATILIM HİSSE SENEDİ (TL) FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)

Alıntı Originally Posted by SNOOPY Yazıyı Oku
    Oyak portföy katılım hisse senedi fonu OHK kodu ile işlem görmeye başladı.

izleme listesine ekleyebilirsin

https://www.google.com/finance/quote/SI:NYSE

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    SI sembollü hissenin veya şirketin ne olduğunu nerden bilicez ki. %50 düşme potansiyeli varmı nasıl takip edicez.

Burasi cokomelly...

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    neden olmasın? fon yönetimi müşteriden gelen bütün parayı mutlaka bir pozisyonda değerlendirecek diye bir kanun mu var? düşüşlerde alım veya fırsatları değerlendirmek için yedekte para tutmayacakmı? o karmakarışık portföy dağılım raporunu anlamak için muhasebeci falan olmak lazım, siz o tabloları gerçekten detaylıca okuyup %10 açıkta hisse olduğunu mu hesapladınız? yoksa yazdığınız üstünkörü kendi tahmininiz mi?

6.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Burasi cokomelly...

ya onu ben de gördüm biliyorum da..sadece şortla %45 derecelik çizgi gibi yükselen bir grafik elde etmeyi başarmak mümkünmüdür? hayatımda ne duydum ne gördüm. mucize başarıyorlar demektir, amerikalılar falan gelip incelemesi lazım çünki orda bile öyle bir riskli enstrumana dayalı fon yok. varsa paylaşın.

dahası bu re-pie web sitesinde bir yığın şirketle ortaklıklarından iştiraklerinden falan bahsediyor reklamını o şekilde yapıyor. eğer müşteri o karlardan pay almıyorsa bize ne re-pie simit sarayını satın almışsa veya getir ile ortaksa.. gerçi fon yönetim şirketi aynı zamanda nasıl reel sektör şirketi oluyor o da ayrı muamma: )
    Son düzenleme : friendly_1980; 07-01-2023 saat: 18:53.

7.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    size iyi akşamlar, ben çekiliyorum

Bu kadar ayrıntıya gerek yok , 2 fonda bende var ,değişken olan daha garantici, serbest Olan %20 getiri veya götürü yapıyor değişkene göre,

Sayfa 702/1002 İlkİlk ... 202602652692700701702703704712752802 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •