Sayfa 703/985 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Sermaye Piyasası Kurulu'na 16.05.2017 tarihinde yapılmış olan bedelli sermaye artırımı ile ilgili halen
    bir cevap alınamamış olması
    ve sürecin akıbetinin de belirsiz olması nedeniyle;
    Yaşar Küçükçalık 'tan şirketin vadesi gelen kredi borçlarını ödemek üzere
    alınan, 13.04.2018 tarihinde 4.000.000,00 TL ve 09.07.2018 tarihinde
    2.000.000,00 TL borca karşılık şirket aktifinde bulunan fabrika arsasına
    alacaklı Yaşar Küçükçalık lehine 2. Dereceden 6.000.000,00 TL ipotek
    konulmasına karar verilmiştir.

__________________________________________________ ___
    SPK bu şirketin isteğinede cevap vermeyerek görevini yapmamış,şirket sahibi kendi şirketine ipotek koymuş,SPK ya ihtar çekme zamanı geldi...!!!

YTD
    Aynen geçen gün bu senaryoyu dile getirmiştim, bunlar danışıklı döğüş yapıp SPK sürecini öne sürüp döviz mağduriyeti gerekçesini haksız ve tutarsızda olsa öne sürerlerse ve SPK denen kağıttan kaplan içine bulunduğumuz olağan dışı durumlar etc. sebebiyle orta yolu bulalım şark kurnazlığına gider ise, al başına iş..

Tebliğ açık. Şirkette çağrı yapacak para Glokal satışından zaten var. Ki haber gelse hisse fiyatı doğrudan çağrı fiyatına gelir. Biraz üstüne taşımakta tahta yapıcının işi. Bu durumda çağrıya katılım neredeyse hiç olmaz. Yeterli hisse tahta yapıcı tarafından toplandıysa çağrı sonrasında bu mal dağıtılır. Maalesef küçük yatırımcı buradan almaktan korktuğu hisseyi nasılsa bunun çağrı fiyatı şuydu geçmişte deyip oralardan alır. Ve tahta yapıcı bu işten karlı çıkar. SPK ‘nın açık tebliğine rağmen muafiyet başvurusunun sebebi milleti korkutup tahta yapıcının aşağılardan mal toplamasıdır diye düşünüyorum. Bu adımı atması etik olmasa da kanunlar ona o hakkı veriyor. Buna eyvallah.Buna rağmen spk kendi tebliğine uymazsa ve muafiyeti kabul ederse kapatalım dükkanı gidelim. Amerika’ya ülkemde hukuk var ben papazı veremem derken hukukun hatırlandığı bir ortamda, ülkemin kendi vatandaşının ( küçük yatırımcının) hakkı hukuku korunmuyorsa ve keyfine BJK ‘ye 100 milyon veren, 10 milyon $ ‘a özel uçak alan korunuyorsa haritadan ülke beğenelim.

3. SPK bülten yokmu gene beyler

4. Anlaşılır gibi değil, hergün tebliği tekrar tekrar anlatmaya gerek var mı? İnsanın aklına başka şeyler geliyor. 1.40'dan 1.37'ye 3 kademe inince moraller bozuluyor, hemen birileri çıkıp öldük bittik, bu iş olmaz edebiyatına soyunuyor. Bunları artık iyiniyetle açıklamak zorlaşıyor.

Madem inanmıyorsunuz, tekrar ediyorum, Demirören Hükümete yakın, SPK hukuğu esnetir, istediği kararı çıkartır demek, SPK'nun kendi çıkardığı tebliğe üstelik kendini inkar edercesine garabet bir karar verebilir demektir. Bunun olamayacağını defalarca burda anlattık. Daha ne kadar anlatırsak inanacaksınız.

Ya burda insanların inancını yok etmeye çalışırak tahtanın anasını ağlatanlara açıkca destek veriliyor, ya da akılsızlıkta sınır tanınmıyor diyebilirim. Bunun başka izah tarzı yok.

Daha yeni yayınlanmış HÜRRİYET GAZETECİLİK ALTI AYLIK FAALİYET RAPORUNDAN ALINTIYI BİR KEZ DAHA PAYLAŞIYORUM.

Ben anlatılana değil, gördüğüme inanırım diyen tiplere kapak olsun.

Şahsen ben Sayın Cumhurbaşkanızın ısrarla üzerine basa basa söylediği gibi, Türkiye bir hukuk devletidir söylemine inanıyorum. SPK da kendi koyduğu tebliği aykırı hareket ederse yanlış hesap mahkemeden döner ancak bu karara imza atanlara da YÜCE ADALETİMİZ gereken cevabı verir. Bunan inandığım için de buradayım.

*** KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. *** LÜTFEN, tüm bilgi, haber ve önerileri akıl süzgecinizden geçirerek son kararınızı kendiniz veriniz YOKSA ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

5. Anlayacağımız şekilde anlatın arkadaşlar anlamadık bir şey

6. Sayin STRATEJİ süreç uzadıkça senoryalarin ardı arkası kesilmez. Art niyet olsun olmasın bu süreçi zorlaştıran aslında biziz..beklemeyi bilmiyoruz...buyuklerimiz Tekkeyi bekleyen corbayi içer sözünü niye söylemiş ler hepberaber düşünmek lazim

7.  Alıntı Originally Posted by Serkkan0751 Yazıyı Oku
    Anlayacağımız şekilde anlatın arkadaşlar anlamadık bir şey
    Önce neyi anlamadığınızı söyleyin, anlamadığınız yeri anlatalım, bunun yolu da soru sormaktan geçer.
    *** KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR. *** LÜTFEN, tüm bilgi, haber ve önerileri akıl süzgecinizden geçirerek son kararınızı kendiniz veriniz YOKSA ZARAR EDEBİLİRSİNİZ.

8. Ne kadar terbiyesiz adamsınız ya sen madem çok anlıyorsunuz burda işin. Ne Sen ne anladın onu bir de hele ukala herif(öküz gözlü adam söZüm sana)

Sayfa 703/985 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •