-
*tcmb: Bankalardaki tl mevduatı, 942,3 milyar tl (önceki 949,7mlr)
*tcmb: Bankalardaki yabancı para mevduatı, 726,3 milyar tl (önceki 722,7mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi stoku 53,6 milyar dolar (önceki 53,6mlr)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs stoku 32,1 milyar dolar (önceki 32,2mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki repo stoku 2,2 milyar dolar (önceki 2,2mlr)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları stoku 972,1 milyon dolar (önceki 985,5mln)
-
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi net değişimi(piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) 148,9 milyon dolar (önceki -139,9mln)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs net değişim (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) stoku 241,0 milyon dolar (önceki -246,9mln)
-
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki repo net değişimi(piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) stoku -8,8 milyon dolar (önceki -84,3mln)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki özel sektör tahvil bonoları (piyasa fiyatı ve kur hareketlerinden arındırılmış) -0,4 milyon dolar (önceki 12,9mln)
-
*bm/de mistura, "bm, suriye'de 30 günlük ateşkesin tam olarak uygulanmasını talep etmekten vazgeçmedi ve geçmeyecek"
*bm/de mistura, "suriye'de bir anayasa komitesi oluşturulması konusunda fikirlerimizi birkaç gün içinde paylaşacağız"
-
*brezilya'da 4.çeyrekte gsyh yıllık %2,1
*brezilya'da 4.çeyrekte gsyh bir önceki döneme göre %0,0
-
*ukrayna merkez bankası faiz oranını 100 baz puan artırdı, %17,00 (beklenti %16,25, önceki %16,00)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri