Bu Angarada hicmi helal süt emmiş. Devletini seven , bilgili mali politikalarda n anlayan üst düzey maliyeci bürokrat kalmadı mı? Birisi çıksın konuşsun. Inanın ilerde bakan olur. Gayet üzücü bir durum . Ülkem adına utanıyorum
Bu Angarada hicmi helal süt emmiş. Devletini seven , bilgili mali politikalarda n anlayan üst düzey maliyeci bürokrat kalmadı mı? Birisi çıksın konuşsun. Inanın ilerde bakan olur. Gayet üzücü bir durum . Ülkem adına utanıyorum
Sabaha kadar yatışır piyasalar diyelim baska diyecek birsey bulamıyorum.Saldırı varsa mutlaka bir çözümü vardır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mali Kural ile ilgili araştırmamda ulaştığım kaynaklardaki bilgiler Mahfi Eğilmez'in makalesi ile aynı. Anladığım kadarıyla mali sıkılaştırma politikası öngören bir kural. Ama yukarıdaki linke göre AKP hükümeti bu sözü zaten 9 yıl önce vermiş. Şimdi sıkışınca faiz dışında sarılabilecekleri tek enstrüman olarak kalan bu kurala sarılmışlar. Bunda da tam kararlı değiller galiba, gerekirse diye şerh düşmüşler.
Nafile çaba, kısa vadede ateşi söndürmez. Bu işte ciddiyseler emeklilere ödenecek 1,000 tl ikramiyeyi iptal ile işe başlamaları gerek..![]()
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yarın tahtakaleye yakın olan ordan bi foto göndersin![]()
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Borsa sabırsızların parasının , sabırlılara aktarmanın bir aracıdır." Warren Buffet
Yer İmleri