Bu Angarada hicmi helal süt emmiþ. Devletini seven , bilgili mali politikalarda n anlayan üst düzey maliyeci bürokrat kalmadý mý? Birisi çýksýn konuþsun. Inanýn ilerde bakan olur. Gayet üzücü bir durum . Ülkem adýna utanýyorum
Bu Angarada hicmi helal süt emmiþ. Devletini seven , bilgili mali politikalarda n anlayan üst düzey maliyeci bürokrat kalmadý mý? Birisi çýksýn konuþsun. Inanýn ilerde bakan olur. Gayet üzücü bir durum . Ülkem adýna utanýyorum
Sabaha kadar yatýþýr piyasalar diyelim baska diyecek birsey bulamýyorum.Saldýrý varsa mutlaka bir çözümü vardýr
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Mali Kural ile ilgili araþtýrmamda ulaþtýðým kaynaklardaki bilgiler Mahfi Eðilmez'in makalesi ile ayný. Anladýðým kadarýyla mali sýkýlaþtýrma politikasý öngören bir kural. Ama yukarýdaki linke göre AKP hükümeti bu sözü zaten 9 yýl önce vermiþ. Þimdi sýkýþýnca faiz dýþýnda sarýlabilecekleri tek enstrüman olarak kalan bu kurala sarýlmýþlar. Bunda da tam kararlý deðiller galiba, gerekirse diye þerh düþmüþler.
Nafile çaba, kýsa vadede ateþi söndürmez. Bu iþte ciddiyseler emeklilere ödenecek 1,000 tl ikramiyeyi iptal ile iþe baþlamalarý gerek..![]()
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yarýn tahtakaleye yakýn olan ordan bi foto göndersin![]()
BLA-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Borsa sabýrsýzlarýn parasýnýn , sabýrlýlara aktarmanýn bir aracýdýr." Warren Buffet
Yer Ýmleri