Sayfa 703/900 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Fiyata bakmadan deli gibi satan bir yabancı satışı var.. hayırlısı

2. Yabancı ilgisi de var kağıda son zamanlarda. Takas analizinde 2 gün önceki 280 bin lot citibank yabancıya gitti. Son 1 ayda 780 bin lot bunlara gitmiş.
    Garanti ve thyao satan yabancı bunu satar mı? Elbet satar, bugün finansman 561 bin lot sattı. Bakalım takasta nereden çıkacak? 2 gün sonra yazarım bunu...

ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Yerle gök arasında bir yerlerde.
    Gönderi
    772
     Alıntı Originally Posted by ayranbuz Yazıyı Oku
    Yabancı ilgisi de var kağıda son zamanlarda. Takas analizinde 2 gün önceki 280 bin lot citibank yabancıya gitti. Son 1 ayda 780 bin lot bunlara gitmiş.
    Garanti ve thyao satan yabancı bunu satar mı? Elbet satar, bugün finansman 561 bin lot sattı. Bakalım takasta nereden çıkacak? 2 gün sonra yazarım bunu...

ytd
    Üstad yarın ve haftalık hisse beklentiniz nedir?

Teşekkürler iyi akşamlar.

4.  Alıntı Originally Posted by AlsatSatal Yazıyı Oku
    Üstad yarın ve haftalık hisse beklentiniz nedir?

Teşekkürler iyi akşamlar.
    Estağfurullah üstad olsam keşke..

0,51i görebiliriz. Orada posta koyan olursa toparlarız diye düşünürim

Ben borsa genelinde aşırı bir hareket olduğunu ve buna tepki geleceğini ümit ediyorum. Tepki ile belki tekrar yerini bulur.

Stratejim borsa genelinde finansman ne yapıyorsa onu izlemek üzerine kurulu. Seçimden sonra halen finansman net 623 bin lot alıcı tarafta görünüyor. O halde ümitsiz değilim

ytd

5.  Alıntı Originally Posted by ayranbuz Yazıyı Oku

Ben borsa genelinde aşırı bir hareket olduğunu ve buna tepki geleceğini ümit ediyorum. Tepki ile belki tekrar yerini bulur.

Stratejim borsa genelinde finansman ne yapıyorsa onu izlemek üzerine kurulu. Seçimden sonra halen finansman net 623 bin lot alıcı tarafta görünüyor. O halde ümitsiz değilim

ytd
    Tabi 0,51i borsada satış furyası devam ettiği müddetçe görürüz. Borsada iyimserlik gelirse hisse çıkma eğiliminde

ytd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Yerle gök arasında bir yerlerde.
    Gönderi
    772
     Alıntı Originally Posted by ayranbuz Yazıyı Oku

ytd
    Sağolasın sn. ayranbuz düştükçe almaya gayret ediyorum ama nakitin de bir sınırı var umarım güzel satış haberleri ile ivme kazanırız, Bist patatese döndü.

Hissedeki çıkış eğilimi yok değil aslında ama Bist hisseyi aşağı çekiyor umarım tez zamanda toparlar.

Kalın sağlıcakla...

0,46 aşağısından alanlar şirkete kar yaparak satabilir. Geri alım fiyatını açıkladılar.

8.  Alıntı Originally Posted by sertmert Yazıyı Oku
    0,46 aşağısından alanlar şirkete kar yaparak satabilir. Geri alım fiyatını açıkladılar.
    0,46 dan aşağıda olursa dediğiniz mantıklı olur şuan değil

ytd

Sayfa 703/900 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •