Sayfa 703/757 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753 ... SonSon
Arama sonucu : 6049 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by YATIRIM_UZMANI Yazıyı Oku
    Yorumunuzun bir çok yerine katılıyorum Üstat. Ben aslında şampiyonluk hariç hissenin spor hisseleri içerisinde yukarı gitme potansiyeli en yüksek olan hisse olduğuna dikkat çekmek istemiştim. Şampiyonluk konusu çok su götürür bir mesele. Ama son 10 yılı incelediğimizde bu hisse her durumda diğer spor hisselerine göre potansiyeli yüksek bir hissedir. Şimdi sezon biter transfer market açılır yine hareket başlar. Bu sene o sene diye ortalarda dolaşmaya başlayınca başkan, teknik heyet, futbolcular hissede yukarı yönlü hızlı hareketler görebiliriz. Yatırım tavsiyesi değildir.

On numara yorum olmus.

Ikimizde ayni noktaya isaret etmisiz.

Ilk bedellide 7 sene onceki hatirlarsaniz forumu organize edip Ali Koc a beyan verdirmistik. Ky bizi sikayet ediyor ama hisse iyi olacak demisti. Sozunde durmadi. Bedelli sonrasi ucte bire dustu. Uzunca bir surede kaldi.

Benimde yukari yonlu beklentim sadece Fener de. Tek tehlike hecen ikinci bedelli sonrasindaki ucuncu bedellinin ne zaman gelecegi. Fenerde sabri olan ve gucu olan her daim kazanir. Ama bedelli araya girerse zaman kaybederiz. Bu arada bende pozisyondayim.

Sampiyonluk hususunda bilgim yuzde yuz. Ve dedigim uzerede oluyor. Ilerde belki 20 30 sene sonra itirafcilar cikarsa hak verirsiniz.

2. fenerin yükselmesi için puan farkının açılması ve şampiyonluk şansının sıfıra inmesi gerekir. başkan ve yönetimin iyice madara olması ile hissede tavan serisi gelir. 5 puan fark lig sonuna kadar açılmazsa hisse biraz zaman kaybeder ama transfer market açılınca yine yön yukarı gidecektir. bedelli mutlaka yapılacak ve gelen parayla bankalar birliğinder çıkılacak. yine yıldız transferler yapacaklar. yine taraftar ümitlenecek her sene olduğu gibi. şampiyon olur mu olamaz mı onu bilemeyiz ama bu beklenti bile hisseyi yine yukarı çeker. yatırım tavsiyesi değildir.

A.Koç,bankalar birliğinden eylül ekim gibi çıkarız demişti.5-6 ay var,,son 1 ayda bedelli açıklasalar ağustus gibi olur.Buna da 4 ay var,bunun için hisseyi yukarı sürmeleri gerekiyor,60-70 yapmaları lazım ki cazip olsun.

Yabancı bile 46.10 dan hisse aldı,adamlar enayi mi alsın.
    Yazın ortasına kadar hissedeyiz.

5. fenerin yükselmesi için mevcutyönetimin görevi bırakması gerekiyor maalesef. tıkadılar hissenin önünü. fark açılırsa gs ile hisse yukarı gider. aksi durumda yataya bağlar bir süre. sonra baktılar yönetim kongre kararı almıyor transferlere bakılır yine mecburen ve lig başlayınca görünecek performansa. başarı yine gelmezse yıl içinde sesler daha da yükselir ve hissede bunu fiyatlar. yatırım tavsiyesi değildir.

Fener yönetimi değişti bu borçları kim halledecek ?

Büyük bir ihtimalle primli sermaye artışı yaparlar klüb 1.000 tl öderken ,hisse senedi yatırımcısı da piyasa fiyatına yakın bir ödeme yapmak durumunda...

Çünkü kasanın dolması istenen dünya starlarının takıma kazandırılması ,gönderilmesi istenen topçuların tazminatlarının ödenmesi lazım...

Başka yapacak yok...

Bence hisse primlendiğinde ondan kazanç sağlayacaklar bu özveriye SEVE SEVE katlanmaları /katlanmamız gerekir...
    Bir Mardinli Arkadaşın Dediği Gibi:
    " VEREK ,ŞANSE KAHPEYE..."

7. bu borçlar yıllardır var ve böyle sürüp gider. koç burayı bir şirket olarak yönetmeye çalışıyor. spro klüpleri bizim ülkemizde bir anonim şirket gibi yönetilemez maales. bizim ülkemizde diyorum dikkatinizi çekerim. bizde populist politikalar prim yaptırır hisseye. alırsın dünya yıldızlarını basarsın parayı getirirsin taraftar mutlu olur. bankalardan alırsın krediyi stad yaparsın taraftar havalara uçar. sonra güzelce şampiyon olursun ligde ve kupayı kaldırırsın. taraftar kendinden geçer ve yaptığın her bedelli sermaye artışına seve seve iştirak eder bol bol para bulursun. çünkü spor klüplerinin en büyük sermayesi taraftarıdır. yatırım tavsiyesi değildir.

8. sarı-lacivertlilerin olağanüstü kongreye gidebilmesi için yaklaşık 9 bin 282 noter onaylı imza gerekiyor.

Sayfa 703/757 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •