Sayfa 703/1002 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. Seçmenini Tayyip nefreti ile afyonlayarak

partiyi savaş verdiği Batıya altın tepside sunanlar işgal etmiş...
    Sayın hkm, bakınız Sn.MKA55'in tespiti bence doğru. Sağ oyların Akp'de konsolide olmasını sağlayan CHP'dir.
    @erefefik

Morrison süleyman,akabinde bizim çocuklar başardı darbesi ve bizim çocukların en büyüğü kenan evren,devamında tamamen batıcı özal dönemi hep ana yol ayrımlarında suyun başında sağcılar var.Ecevitli koalisyonlar döneminde zaten çok yapılan değişiklikler yok memleketin rotasını hep demin saydığım isimler belirlemiş.Ha ecevit ve erbakan hocanın kıbrıs olayı var ki bence cidden büyük bir başarı hikayesidir o dönem de sağcı iktidarlar tarafından ,uygulanan amerikan ambargosu sonucu oluşan kuyruklar nedeniyle aşağılanır .Menderes dönemi ve fetö de var da onlar bambaşka hikayeler.Atatürkten bu yana ki o dönem zaten tek parti iktidarı var ,çok partili demokrasi hikayemizin ana oyuncusu,belirleyicisi ve uygulayıcısı hep sağ iktidarlar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Hey allahım yazılanlara bakıyorum bakıyorum da bu chp neymiş arkadaş.CHP yıllardır zurnanın son deliği.Solcular bu memleketde ne zaman iktidara gelmiş ki.Arada bir iki koalisyon o kadar.Memleketin bu hali tamamen sağ iktidarların eseridir.CHP öyle dese ne olacak böyle dese ne olacak.Bu memleketi batıya altın tepside sunanlar falan dendi mi komik olmuş sunsalar ne olacak sunmasalar ne olacak,dediklerinin ne hükmü var.Memleketin bu halinden akp ve mhp sorumludur ,onlar bu hale getirdi.Lafı dolandırmanın alemi yok,güç onlarda bu politikalar onların politikaları.CHP iktidara gelir icraatlarda bulunur o zaman doğru yaptı yanlış yaptı deriz.Yahu memlekette 30 yaşına gelen adam çocukluğunu çıkar akp ve fettullahçıların iktidarı 15 temmuz sonrasında da akp ve mhp iktidarı dışında iktidar görmedi ki.
    Aynen katılıyorum. Zaten chp yıllardır bu hastalıklı beyinli, dar kafalı tipler sayesinde iktidar olamadı, kendilerini partili gibi gösterip kasti olarak halktan chpyi uzaklaştıran bu tiplerin diğer versiyonları da ordumuza sızan fetöcü pislikler. O pislikler de milletin evlatlarına orduda binbir türlü pislik yapıp milleti ordusundan soğuttular, halk onların yaptıkları itlikleri Kemalistler yapıyor zannedip ordusundan, Atatürkçülerden ve chpden uzaklaştı. Batıya altın tepside sunmuşmuş, Allah akıl fikir ahlak ihsan etsin, ne diyelim, bunların en büyük hayali saray soytarılığıymış demekki...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Sayın hkm, bakınız Sn.MKA55'in tespiti bence doğru. Sağ oyların Akp'de konsolide olmasını sağlayan CHP'dir.
    Elbet öyle de ,siyaset bizde zaten tiyatro boşverin sn ayvagöbek ))))) Benim siyasetten umudum hiç yok.Mecburen chp liyiz de neyin ne olduğu belli, al birini vur ötekine.Boş işler aslında.Bulunduğumuz aile çevremiz formatımız şu bu mecburen chp li yapıyor da tüm partilerin aynı olduğuna eminim.Hepsi bir yerden tek odaktan yönetiliyor gibime geliyor.Biz de işte kimimiz fenerli oluyoruz kimimiz beşiktaşlı kimimiz cim bom.Sonuç aynı.

5.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Almazlar...Almazlar da Atatürk Ülkücü değildir. Nutuk okuduysanız; Türkçülük ve İslamcılık Siyasetlerinin karşısında olduğunu açıkça yazmıştır. Şaşırdığım konu, bu forumda Atatürkçüyüm, Kemalistim diyen tonla katılımcı var.

Ben bu forumda defalarca Atatürk'ü eleştirdim. Bana defalarca saldırıldı. Kendisine solcuyum ve Atatürkçüyüm diyen tonla katılımcı var.

Meteposta geldi yazdı işte, ''Atatürk Ülkücü'dür'' dedi. Zamanında Erbakan Hoca da ''Atatürk sağ olsaydı, gelip Refah Partisine katılırdı'' demişti.

Kendisine Atatürkçü'yüm, Kemalistim diyen buyursun, gelsin cevap versin abi.

Ama en azından Nutuk okumuş olan gelsin. ))))))))))))))))))))

Not: Bende ''Söylev'' var. Hıfzı Veldet Velidedeoğlu'nun düzenlediği Söylev. Kuran tefsirlerini bozuyorlar. Ondan yazdım. Sayfa sayıları farklı olabilir.
    Bize o meşhur makaleden

(Üç Tarzı Siyaset-Akçura)

ne Osmanlıcılık

ne de islamcılık kaldı...

Kala kala ve

çok geç Türkçülük kaldı...

Tamam Gökalp kadar değil ama Mustafa Kemal Akçura tanımıyla Türkçüdür...

Çağdaşlaşmaya ne kadar özen gösterse de

o damarından asla taviz vermemiştir Sn Nuri...

6.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Almazlar...Almazlar da Atatürk Ülkücü değildir. Nutuk okuduysanız; Türkçülük ve İslamcılık Siyasetlerinin karşısında olduğunu açıkça yazmıştır. Şaşırdığım konu, bu forumda Atatürkçüyüm, Kemalistim diyen tonla katılımcı var.

Ben bu forumda defalarca Atatürk'ü eleştirdim. Bana defalarca saldırıldı. Kendisine solcuyum ve Atatürkçüyüm diyen tonla katılımcı var.

Meteposta geldi yazdı işte, ''Atatürk Ülkücü'dür'' dedi. Zamanında Erbakan Hoca da ''Atatürk sağ olsaydı, gelip Refah Partisine katılırdı'' demişti.

Kendisine Atatürkçü'yüm, Kemalistim diyen buyursun, gelsin cevap versin abi.

Ama en azından Nutuk okumuş olan gelsin. ))))))))))))))))))))

Not: Bende ''Söylev'' var. Hıfzı Veldet Velidedeoğlu'nun düzenlediği Söylev. Kuran tefsirlerini bozuyorlar. Ondan yazdım. Sayfa sayıları farklı olabilir.
    Atatürk İlkeleri

1 — Cumhuriyetçilik
    2 — Milliyetçilik !!!!
    3 — Halkçılık
    4 — Devletçilik
    5 — Laiklik
    6 — İnkılâpçılık

https://www.ttk.gov.tr/belgelerle-ta...lleten-makale/
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Morrison süleyman,akabinde bizim çocuklar başardı darbesi ve bizim çocukların en büyüğü kenan evren,devamında tamamen batıcı özal dönemi hep ana yol ayrımlarında suyun başında sağcılar var.Ecevitli koalisyonlar döneminde zaten çok yapılan değişiklikler yok memleketin rotasını hep demin saydığım isimler belirlemiş.Ha ecevit ve erbakan hocanın kıbrıs olayı var ki bence cidden büyük bir başarı hikayesidir o dönem de sağcı iktidarlar tarafından ,uygulanan amerikan ambargosu sonucu oluşan kuyruklar nedeniyle aşağılanır .Menderes dönemi ve fetö de var da onlar bambaşka hikayeler.Atatürkten bu yana ki o dönem zaten tek parti iktidarı var ,çok partili demokrasi hikayemizin ana oyuncusu,belirleyicisi ve uygulayıcısı hep sağ iktidarlar.
    İkinci Dünya Savaşı sırasında ve

ardından

onca Mustafa Kemal’in ardılını işkenceden geçiren,

ülkeyi doğal müttefiğini satarak batıya peşkeş çeken,

parti genel sekreteri tarikat liderinin kankisi olan,

Samsun’dan Ankara’ya yürüyen gençleri serserilikle suçlayanlar

iktidara gelemeyen solcular?

8.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Meteposta geldi yazdı işte, ''Atatürk Ülkücü'dür'' dedi.
    Hayır, Atatürk ülkücüdür gibi bir sözüm olmadı. Eğer Ülkücülükden dünyadaki etnik Türklerin Türkistanlar kurması anlaşılıyorsa bunlar boş umutlardır.. Rusya'da Çin'de Yunanistan'da Bugaristan'da vb. vb. Türkistanlar kurulması hayaldir..Atatürk'ün de MisakıMillinin Musul/Kerkük'ü dışında böyle hayalleri yoktu ama Türk topluluklarıyla kültürel bağların sıkılaştırılmasından yanaydı.. Fetihler çağı bitmiştir devletlerin sınırlarının değiştirilmesi çok çok zordur bunu süper devletler bile başaramıyor.. Atatürk dışarılarda etnik hayaller kurmadı ama sınırlarımız içinde de kimse de etnik hayal kuracak cesaret bırakmadı.. Bugün ise Kürtçülerin büyülediği bağzı Türkler, bu hayalleri kuran PKK/hdp'li Kürtçülerin hainliklerini katliamlarını görmüyor kendilerini onların karşısında ezik ve borçlu hissediyorlar, bunun hiçbir mantıklı açıklamasını da yapamıyorlar.. Tiksindirici olan budur....

Bağzı üyeler Kürtçülük konusunu siyaset sayıyor ama bu siyaset değildir doğrudan vatan hainliğidir Türk halkına düşmanlıkdır. Etnik bölücülük yapmayan partilerdeki Türkler benim siyasi rakiplerimdir düşmanım değillerdir....

Sayfa 703/1002 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •