Sayfa 703/1007 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,617 - 5,624 arası.

Konu: Viop XL

1. Seçimden sonra çok fahiş güncellemeler gelecek diye düşünüyorum. Stoku 2030 a kadar yab bence
    Hamdım Piştim Yandım

2. Muhtemelen stoklama yüzünden marketlerde dayanımı yüksek olan malların satışı azaldı adamlar da taze ürünlere ve ekmek çeşitlerine bindirdikçe bindirdi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Seçimden sonra çok fahiş güncellemeler gelecek diye düşünüyorum. Stoku 2030 a kadar yab bence
    2053'de demiryolu işi tamamlanacakmış, ondan önceki çözümler pansuman olur.

Zengin ülkelerde demiryolu yoğun gibi.

4. Yazın domates 5 TL olsa bile salça 25 TL olur kg. Stokçu olarak yakalanmadan uygun miyadli almak gerekir.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Seçimden sonra çok fahiş güncellemeler gelecek diye düşünüyorum. Stoku 2030 a kadar yab bence
    Seçimden sonra kim gelirse gelsin IMF ye gidecek yorumları var. O açıdan dolar sabit kalır yada düşer. Faiz ve fiyatlar dengede olur.

6. Eskiden en pahalı şey benim için cevizdi, şimdi kabuklu kg 46 TL denmiş. Kırıp ekmeksiz yesen yeridir.

7. Rte ikdidara geldiğinden beri yağ çay deterjan krem çukolata salça şeker patates soğan tüp stoklu giderdim.

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Eskiden en pahalı şey benim için cevizdi, şimdi kabuklu kg 46 TL denmiş. Kırıp ekmeksiz yesen yeridir.
    2 çuval aldık sonbahar da 25 TL civarında sonunu hanım dün kırdı.

Sayfa 703/1007 İlkİlk ... 203603653693701702703704705713753803 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •