Sayfa 703/703 İlkİlk ... 203603653693701702703
Arama sonucu : 5620 madde; 5,617 - 5,620 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1. Birgün en büyük banknotu pazarcı teyzeye verip bir mandonoz alırken hiçbir tepki ile karşılaşmayacağımız deseler hayatta inanmazdım.

Kadın daha bozuk paran yok mu diye sormuyor.

Dünyada bunun bir örneği var mı merak ediyorum.

Ya da yurtdışında birine o ülkenin en büyük banknotu ile hamburger menü alamazsın desen inanır mı?

Yoksa bu da gözlerinden ışık saçan ve yaza ekonomi bak nasıl olacak diyen bakan Nebatinin pistemolojik bir kopuşu temsil eden heteredoks yaklaşım şeklindeki politikalarından birisi mi?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

CBS:

Trump, İsrail’in İran saldırılarına katılma kararı verdi.!!!
    ABD yer altındaki nükleer tesislerin vurulması operasyonlarına katılacak.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. O değil de ülkede en kötü dönemler için kardeşim bak halkın güvenine, halk mevduatta en çok 32 gün parasını tutabiliyor derken....

Şimdi paranın yüzde 40 ı PPF daymış diye bir yerden okudum.

Yani halkın güveni geceliğe evrilmiş....

Benim anlayamadığım bir şey var.

Harwardlı ekonomi yöneticilerinin etkisi ile bankalar parayı uzun tutmak isteyenleri daha düşük faiz vererek cezalandırıyorlar.

Paranı 3 ay tutacağım deyince oranlar yüzde 47-48 den yüzde 42-43 ler düşüyor.

Helen 1 yıl tutacağım desen bankadan kapı dışarı edecekler.

4. https://www.ntv.com.tr/dunya/abd-ve-...c0y5KjZjfMYgjw

90 metre derinliğindeki bir tesis için çok güçlü bombalar kullanmak yerine tesise küçük çaplı 1-2 km eninde etkili olacak bir nükleer bomba atsalar zaten kimse giremeyeceği için fiilen çalışması iptal olmaz mı?

Sayfa 703/703 İlkİlk ... 203603653693701702703

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •