Sayfa 704/965 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon
Arama sonucu : 7713 madde; 5,625 - 5,632 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    yakın izleme pazarı hisselerine ilgi duyan

küçük yatırımcılar

lütfen aracı kurumlarınıza bu pazardaki hisselerin

neden bu pazarda olduğunu ve işlem şekillerinin

nasıl olup nasıl yürüdüğünü

sormadan araştırmadan bu pazardaki hisselere kesinlikle ilgi duymayın

BULAŞIRSANIZ DA HALİNİZİN NE OLACAĞINI ANLAYABİLMEK ADINA
    FORUMUN yakın izleme pazarı İÇİNDE YER ALAN HİSSE TOPİKLERİNİ
    GERİYE DÖNÜK OKUYUN
    VE
    ÖNCEDEN BULAŞANLARIN NE HALDE OLDUĞUNU ANLAYIN derim nacizane

hadi bayyyy
    HATIRLATAYIM DEDİM

vaayyyy TAHTACI TAHTACI
    TAHTADAN TÜFEK
    KEÇİ BOKUNDAN SAÇMA

demek o da güya buradaymış
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

2. Sayin VOLBOR bu sefer gec kaldiniz...

Uzmeyin bizi, bekletmeyin

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3. 35 e düşerse yüklü alım yapmayı düşünüyorum. Bu sene turizm sektöründe gelir çok iyi.

4. 6 aylık blançoda iyi gelir onun için aşağıları beklemedim az çok karınca kararınca. Ele geçtikçe tırtıklamak lazım kendi adıma. Şirket e güveniyorum 1_2 yıl öncesi gibi olumsuz düşünmüyorum. Kısmet 5 yıldır bekliyoruz nolacak. Mevla görelim neyler neyler se güzel eyler.
    Şu an ki blançoya göre de defter değeri bu rakamların hayli yukarısında.
    YTD.

Kervan iyi olacak, şirket tamam artık desin buldozer gibi alır gider kimse hızını kesemez. Çoğu mal varlığı olmayan, sadece ismi olan şirketler bile nerelerde. Kervan bu kadar malvarlıgıyla eger borçlarınıda yapılandırdıysa iş bitmiş demektir.

6. Diğer köyde yorum yazanların her ne kadar yorum denirse yazdıklarına gülmekten bir alem oldum. Biri emek sarfetmiş grafik koymuş. Adamı grafik koyduğuna koyacağına pişman etmişler. Biri demiş toplanıp bilmem nereye dilekçe yazalım. Yok biri demiş hadi toplanalim ifa davası açalım. Şakamısınız siz yoksa milletlemi kafa buluyorsunuz ben anlayamadım. Adam akıllı zaten kurulan grup var diye biliyorum ben. Zaten onların emeklerine sağlık. Coğu olayın önüne geçtiler benim bildiğim.Forumlara gelincede Şurda ve orada yazan 3-5 adam akıllı yorum yazan yatırımcı hariç gerisi fasa fiso. Millet nereye saracağını bilmiyor. Hepsi gerçekten belkide mağdur. Bakıyorsun birbirlerine sarıyorlar. Ama arada nifak sokanlarda var. Siz onları anlamaya çalışın o size yeter. Gerçekten komik. Selimi dahi güldürüyorlardır bu tipler. Allah akıl sağlığını korusun bu tiplerin. Milletin emeğini eleştireceğinize etkileniyorsanız eğer okumayın geçin.

7.  Alıntı Originally Posted by sdksmr19 Yazıyı Oku
    6 aylık blançoda iyi gelir onun için aşağıları beklemedim az çok karınca kararınca. Ele geçtikçe tırtıklamak lazım kendi adıma. Şirket e güveniyorum 1_2 yıl öncesi gibi olumsuz düşünmüyorum. Kısmet 5 yıldır bekliyoruz nolacak. Mevla görelim neyler neyler se güzel eyler.
    Şu an ki blançoya göre de defter değeri bu rakamların hayli yukarısında.
    YTD.
    Yaz sezonu geliri ile kar açıklayacaktır. Uludağ otelinin önümüzdeki kış tekrar açılacak olması da olumlu gelişme.

8. ertan baba böyle havalarda bu hisseyi yükselteceksinki satıpda diger düşük hisselere yönelsin millet zararına satmasını bekliyorsanız boşuna beklemeyin benim gibi 5 yıl 6 yıl yıl bekleyen birileri bir lot satmaz ama alır mecburiyetten bu fiyatlar uygundur ortalama düşürmek için kademe kademe almaya başladım geri geldikcede alırım alırlar y.t.d
    Son düzenleme : madyes; 15-05-2018 saat: 15:57.

Sayfa 704/965 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •