Sayfa 704/925 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 5,625 - 5,632 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. Borsa yeni zirve yapmış..

Dolar, döviz euro yeni yapmış..

Dolar anlık 23,65 lira yazyıyla yazyım bi de 23 lira 65 kuruş

enflasyon yine 2 sennedir olduğu gibi yüksek ve zirvelerinde..

asgari ücret zirve yapmış , yapmaya da devam edecek

2 hafta sonra, asgari ücretin 11 bin ile 12 bin TL arası olmasını, yılın başında ise 15 bin lira olmasını bekliyorum asgari ücretin.

2021 yılında asgari ücret 2800 liraydı. 5,35 kat artmış olacak.

2 ay sonra 2021 yılına göre , asgari ücret 12 bin bölü 2800 liradan= 4,28 kat artmış olacak. 6 ay sonra yılın başında ise , asgari ücret 2021 yılına göre, 15 bin bölü 2800 liradan= 5,35 kat

Ulan THYO hissesi , bist en ağır hareket eden hisselerinden biriydi... 2021 yılında 11 liradı , şu an 182 lira olmuş , 16 kat yükselmiş 2 senede ve hala yükselmeye de devam ediyor.

Ev fiyatları, araba fiyatları kiralar, faturalar , elektronik eşyalar, gıda fiyatları et kıyma fiyatları vs 2021 yınında beri en az 5 kat yükselmiş..

Kıymanın kilosu 400 lira oldu. 2021 yılına 50-60 liraydı. 6 ay sonra yıl başına kadar ise , kıymanın kilosunun 500 lira olmasını bekliyorum.

Ve siz hala ÇARPMAYA HIRSIZLIĞA DOYAMADINIZ...

KÜÇÜK YATIRIMCININ PARASINI ÇALMAYA DOYMADINIZ MI SENELERDİR ..

ilk hedefim vade olarak artık mecburen 2025 yılının ilk aylarına kadar beklemek, o zamana kadar zaten dolar 30 lirayı aşmış olur, dolar bazlı ciro biraz artsa bile , ciroyu 30 çarparım brüt kar marjı zaten yüzde 85 . Gerisini hesaplamaya gerek yok. Ha 2025 yılında da HIRSIZLIĞINIZA devam ederseniz, 2 sene daha beklerim 2027 yılına kadar o zamada kadar da dolar 50 lira olur belki , dolar bazlı ciroyuda 50 ye çarparım tl bazlı ciroyu bulmak için , sonra brüt kar marjından brüt karı bulurum falan filan..

Ben batmayı bile göze aldım ulan HIRSIZLAR , ne olursa olsun alacağımı almadan çıkmayacağım bu hisseden , isterseniz 10 sene süründürün hisseyi. Ya batacağım ya da alacağımı alacağım , ortası yok.

HIRSIZLAR

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
    Son düzenleme : lionnes1; 12-06-2023 saat: 17:58.

2.  Alıntı Originally Posted by ysf49 Yazıyı Oku
    Her şerde biir hayır vardır derler ya gerçekten dogru.en son tartısmalardan sonra başlarım boyle hisseye deyip portföydeki kront hisselerinin yuzde doksanini satmıştim.neden 138 tl ye degilde 78 tl lere sattım diye uzülmüstüm.iyiki satmışim o parayla cok guzel saglam hisseler aldım.hatta bu uyuz 48 lere yeni fiyatla 14.75 tl ye düştügunde nerdeyse sattıgim krontun 2 katını alabiliyordum.simdi sadece 20 bine tl ye yakın satmamak uzere en az 10 bekliyecek krontum kaldı.O gunlerde o tartışma olmasaydı belki sinirden kendimi yiyecektim.ha tartısmaya gelince ceviz kabugunu bile doldurmayacak konular.helede boylesine gavur parasiyla beş para etmiyecek bir hisse yuzunden.insaalah o arkadaşlarda o fiyatlardan satıp 46 tl fiyatlardan yerine koymuşlardır.tüm ky kardeşlerimin kazanması en büyuk istegimdir.Bu arada foruma yazmasamda her gün okurum.bu sürecte azimle gemiyi terk etmeyen ve bilgiler paylasan sn yıldız tozu sn 51 tarımdunyam ve sn lionnes kardeşlerime teşekkur ediyorum.Simdi 138 tl den 45 tl ye 4 ayda gelen bir hisse yonetimine edilecek küfur ve beddua sonsuzdur ve hakediyorlar.hirsizlik ve yasal soygunun kitabını yaziyorlar. Eger lutfi hisse konusuna ayiracagı mesaiyi sirketin gelişmesine harcasa kront şimdi sayılı dunya şirketleri arasına girerdi.binlerce ky yı batirdı hemde kendisine guvenip hissesini alanları arkadan hancerledi.79 tlden 32 tl ye gelen serüvende.sonra Zeynep hanım ortak oldu.netaştan hisseleri sudan ucuz aldı.bizler sevindik bayan eli degecek dunyaca unlü bir yatirım kurumunda yöneticilk yapmiş diye.gerci aklanmiş oldugu insider davası vardı ama görmemezlikten geldik iftiradır dedik.sonrasinda nisanda aldı hisseleri 36 tl den tam 5 ay o fiyatlarda toplandı.Ee yonetim ellerinde istedigi zaman kap yolluyabiliyorlar 3-5 kap sonra iyi açıklanan bilanco hisse ucarak endeksinde yardimiyla 138 tl oldumu.bu kadar mal topladilar 36 tl den birden ky ya boşaltamazlar kademeler müsait degil ne yapacaklar seytanın bile aklına gelmiyecek bir kapla.109.6 tl den adı sanı belli olmayan bir gruba satıldı diye.bu haber geldiginde hisse 125 tl civarindaydı bunu duyan ky artik hissenin dibi 109.6 tl diye gönül rahatli ile aldı.iste vurgun boyle yapıldı.Siz hiç düşübebiliyormusunuz 109.6 tl den alan bir grup boylesine sığ olan bir hisseyi 45 tlye dusmesine izin verecek.aksine 200 tl olması icin zorlar.sonuç olarak 36 tk den netasadan hisse aliyorsu ortalama 120 tl ye ky ya pompaliyorsun ve netaşdan bedavaya alip ustunede o kadar para kazaniyorsun.yuzde 250 kar ve toplamda 6 ay kadar bir surede.Lütfu Zeynep ve yk güvenilirligini yitirmislerdir.Evet arkadaşlar bu hissede tahta yapıcı yoktur oyunu başkaları kurar spekcik sadece piyondur.yukardan ne emir gelirse onu uygalayan hizmetkardir.hepinize bol kazanclar dilerim.ytd
    satımışsınız hisseyi.. Hayırıslı olsun bundan sonrası için sizin için..

Ben ise inat yaptım satmayarak , bilemiyorum iyi mi kötü mü yapıyorum , bunu zaman gösterecek tabi... ama fazla inadın da iyi olmadığını biliyorum.

Neyse , umarım başarılı olursunuz diğer hisselerinizde.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin

3. Gün sonu...
    Deniz yatırımdan son anda basana ........... didim......

4.  Alıntı Originally Posted by 51TARIMDUNYAM Yazıyı Oku
    Gün sonu...
    Deniz yatırımdan son anda basana ........... didim......

5. Bugün ve çoğu günlerde gördüğüm şu manzarayı anlatayım bi de..

zamanında 2016 yılında 1 milar tl lik piyasa değerine sahip Erdemoğlu sasa tahtacısının kendisi fareydi, diğer büyük hisselerin tahtacıları ise kedi idi... , Şu an ise ,Sasa tahtacısı kedi oldu ve diğer tüm bistteki tahtacılarla , kedi fareyle oynar gibi oynuyorr..

Sasa 300 milyar piyasa değeriyle , pozitif olduğunda koskaca bist endeksi pozitif , Sasa tahtacısı negatif yaptığında hissesini, tüm koca bist negatif oluyor, bugün olduğu gibi.

Kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor Sasanın Spek Beyi, köleleri olan diğer tahtacılarla oynuyor.

Son düzenleme : lionnes1; 13-06-2023 saat: 13:01.

6. O zaman akla şu soru geliyor?

Gartner yorumlarında 2023 yılına yayınlanan 1 tane yorum yok. En son 68 miydi 69 muydu neydi yorum var 2022 den .

Mesela diyorum; gartner yorumları belli zamanda yayınlamak adına strateji uygulanıyor mudur?
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

7.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku

asgari ücret zirve yapmış , yapmaya da devam edecek

2 hafta sonra, asgari ücretin 11 bin ile 12 bin TL arası olmasını, yılın başında ise 15 bin lira olmasını bekliyorum asgari ücretin.

2021 yılında asgari ücret 2800 liraydı. 5,35 kat artmış olacak.

2 ay sonra 2021 yılına göre , asgari ücret 12 bin bölü 2800 liradan= 4,28 kat artmış olacak. 6 ay sonra yılın başında ise , asgari ücret 2021 yılına göre, 15 bin bölü 2800 liradan= 5,35 kat

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan: Asgari ücret 15 bin lira olmalı

https://www.sondakika.com/ekonomi/ha...kan--16023675/

Benim yıl başında olmasını beklediğim , 15 bin tl asgari ücret miktarı için , Cumhur ittifakı üyesi sayın Fatih Erbakan, şu an 15 bin tl olması gerekir dedi..

Eğer şimdi asgari ücret 15 bin tl olursa, yıl başında beklentim de en az 20 bin tl olur asgari ücret.

Zaten yıl başına kadar da kıymanın kilosunun en az 500 liraya kadar çıkmasının bekliyorum.

2021 yılında 1 kilo kıyma 50-60 liraydı.

2023 yılının ikinci yarısında, daha yüksek enflasyon olmasını bekliyorum ilk yarıya göre.

Bu arada 2021 yılında asgari ücret 2800 liraydı.

2021 yılından beri yaşanan fiyat artışları , enflasyon miktarı falan inanılmaz seviyede.2021 yılından önce de enflasyon sürekli vardı ülkede ama düşük ve ara sıra orta seviyeye kadar çıkıyordu enfalyon .

Ama 2021 yılından şu an kadar yaşanan fiyat artışlarını, herhangi bir avrupa ülkesi , 150-200 senenin toplamında yaşıyor.

yani mesela almanya da 150 sene önce 1 birim olan bir ekmeğin fiyatı, aradan 150 sene geçmesi gerekir ki , 5 kat artsın ve o ekmek 5 birim olsun.

Burda da almanyanın 61 senede yıllık yaşanan enflasyon miktarları var.

https://www.macrotrends.net/countrie...ation-rate-cpi

son 2 senedir boşuna mı , 2021 yılında önce, zamanında her gün kaplumbağa gibi hareket eden THYAO, SİSE, DOAS, FROTO, TUPRS vs gibi dev hisseler tavşan gibi koşup kimisi 5 kat kimisi 10 kat yükseldi.. THYAO ise 15 KAT yükseldi son 2 senede..

hepsinin sebebi aşırı yüksek enflasyon sebebiyle aniden en az 5 kat ucuzlayan bu hisselerin( yani ordaki , bist 30 hisselerinin ordaki tahtacıların malları) malları, enayi gibi bedava mı vereceklerdi millete ? tabi ki hayır. Nitekim 5-10 kat arası ralli yaptı bist 30 hisseleri son 2 senede aşırı yüksek enflasyon sebebiyle..

Bİ bu HIRSIZLARA, BU HİSSEYE ENFLASYON UĞRAMADI ÇÜNKÜ , BUNLAR ENFLASYONDAN DA BÜYÜK OPERASYON YAPIP KÜÇÜK YATIRIMCININ PARASINA ÇÖREKLENDİLER... AHLAKSIZ HIRSIZLIK YAPTILAR, YAPMAYA DA DEVAM EDİYORLAR..

Son düzenleme : lionnes1; 13-06-2023 saat: 21:00.

Sayfa 704/925 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •