Borsa yeni zirve yapmış..
Dolar, döviz euro yeni yapmış..
Dolar anlık 23,65 lira yazyıyla yazyım bi de 23 lira 65 kuruş
enflasyon yine 2 sennedir olduğu gibi yüksek ve zirvelerinde..
asgari ücret zirve yapmış , yapmaya da devam edecek
2 hafta sonra, asgari ücretin 11 bin ile 12 bin TL arası olmasını, yılın başında ise 15 bin lira olmasını bekliyorum asgari ücretin.
2021 yılında asgari ücret 2800 liraydı. 5,35 kat artmış olacak.
2 ay sonra 2021 yılına göre , asgari ücret 12 bin bölü 2800 liradan= 4,28 kat artmış olacak. 6 ay sonra yılın başında ise , asgari ücret 2021 yılına göre, 15 bin bölü 2800 liradan= 5,35 kat
Ulan THYO hissesi , bist en ağır hareket eden hisselerinden biriydi... 2021 yılında 11 liradı , şu an 182 lira olmuş , 16 kat yükselmiş 2 senede ve hala yükselmeye de devam ediyor.
Ev fiyatları, araba fiyatları kiralar, faturalar , elektronik eşyalar, gıda fiyatları et kıyma fiyatları vs 2021 yınında beri en az 5 kat yükselmiş..
Kıymanın kilosu 400 lira oldu. 2021 yılına 50-60 liraydı. 6 ay sonra yıl başına kadar ise , kıymanın kilosunun 500 lira olmasını bekliyorum.
Ve siz hala ÇARPMAYA HIRSIZLIĞA DOYAMADINIZ...
KÜÇÜK YATIRIMCININ PARASINI ÇALMAYA DOYMADINIZ MI SENELERDİR ..
ilk hedefim vade olarak artık mecburen 2025 yılının ilk aylarına kadar beklemek, o zamana kadar zaten dolar 30 lirayı aşmış olur, dolar bazlı ciro biraz artsa bile , ciroyu 30 çarparım brüt kar marjı zaten yüzde 85 . Gerisini hesaplamaya gerek yok. Ha 2025 yılında da HIRSIZLIĞINIZA devam ederseniz, 2 sene daha beklerim 2027 yılına kadar o zamada kadar da dolar 50 lira olur belki , dolar bazlı ciroyuda 50 ye çarparım tl bazlı ciroyu bulmak için , sonra brüt kar marjından brüt karı bulurum falan filan..
Ben batmayı bile göze aldım ulan HIRSIZLAR , ne olursa olsun alacağımı almadan çıkmayacağım bu hisseden , isterseniz 10 sene süründürün hisseyi. Ya batacağım ya da alacağımı alacağım , ortası yok.
HIRSIZLAR
NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
Yer İmleri