Sayfa 704/1000 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 5,625 - 5,632 arası.

Konu: Viop LX

1. yön döndü diyenler de vardı ama..buna göre pozisyon alanlar da var..bu doğru mu..bunu yazdık..9300 üstünde kalmayla yön değişmez..
    nerden bilecez tuzak olmadığını..ben de bunu yazıyorum..

2.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

Bu kadar inceledik...neden inceledik..?
    Grafik ve değerlendirmelerim haftalıktır.
    4.11.2024 haftasında en düşük 22.66 tl---kapanış fiyatı 25.34 tl.- -ortalama kapanış fiyatı 23.85 tl.
    11.04.2024 haftasında kapanış fiyat 27.42 -ortalama fiyatı 26.98 tl.

Şans talih kader kısmet ... Şansını dene..!(kendime yazdım)

YTD

YKB ye bu kadar emek verdim zarar etsem de GAM yemem.(5.000 Lot daha aldım)

YTD
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

3.  Alıntı Originally Posted by freshwind Yazıyı Oku
    Bir şeyi bir defa söylemek fikir belirtmektir ama sürekli ard arda flood yapmak bencede telkin ve yönlendirmeye benziyor. Önceden biri vardı adını unuttum o geldiğinde ne derse tersine giderdi borsa, sürekli ters algı yapıp sonra kaybolurdu bizde söylediğine göre ters hareket eder yönü tahmin ederdik. Şu an böyle bir belirti yok
    gundwane...

sasa hekts alın diye başımızı yerdi...

sasa ilk trilyon piyasa değerine ulaşacak firmaydı..

hekts 100 lirayı halkbankasıda 500 lirayı görüyordu...

heee petkm de 130 lira oluyordu...

görevini yaptı kayboldu...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. aynısı olur demiyorum ama 1998 ve 2008 teknik yapı ile benzer durum var, dedim..aynısı gibi kriz olacak demedim..teknik yapı aynı dedim..bu yapı 1980 ler den bu yana korunmuş dedim..bazıları tamam anladık diyor ama sana inat hisse alacam diyor..bu da yanlış..al ya da alma o senin sorunun

5. viopda olsa yön tayini yapamazsanız nasıl pozisyon alacaksınız..yön bu yüzden önemli..heleki şimdi..hani burası viop topiği diyenler için

6.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

Bu kadar inceledik...neden inceledik..?
    Grafik ve değerlendirmelerim haftalıktır.
    4.11.2024 haftasında en düşük 22.66 tl---kapanış fiyatı 25.34 tl.- -ortalama kapanış fiyatı 23.85 tl.
    11.04.2024 haftasında kapanış fiyat 27.42 -ortalama fiyatı 26.98 tl.

Şans talih kader kısmet ... Şansını dene..!(kendime yazdım)

YTD
     Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku

YKB ye bu kadar emek verdim zarar etsem de GAM yemem.(5.000 Lot daha aldım)

YTD

Şans talih kader kısmet...Şansımı deniyoruum..5.000 lot daha YKB alındı,düşerse yine alırım...

YTD
    Son düzenleme : nohut; 18-11-2024 saat: 14:46.

7. Morgan Stanley'in 2025 yılında gelişmekte olan piyasalarına yönelik beklentilerini değerlendirdiği raporunda Türkiye ekonomisi için, "Türkiye: Bir dönemecin başında" ifadesi kullanılarak önümüzdeki yıl enflasyonun yüzde 20'li seviyelere gerileyeceği ve faiz indirim döngüsünün başlayacağı ifade edildi.

Morgan Stanley Türkiye'de önemli ölçüde daha sıkı bir makro politika duruşu uygulanarak, makro dengesizliklerin azaltıldığı ve dış tamponların güçlendirildiğini belirtirken, temel senaryosunun, ılımlı büyüme ve yüzde 20'nin ortalarına doğru devam eden enflasyon düşüşü öngördüğünü ve bunun da gelecek yıl kademeli bir faiz indirimi döngüsünün yolunu açmasını beklediğini dile getirdi.

Morgan Stanley "Daha güçlü dış tamponlar" alt başlığı ile "Mayıs 2023'ten bu yana yapılan politika değişikliği, parasal ve finansal koşullarda önemli bir sıkılaşma ve mali duruşta normalleşme getirdi, bu da makro dengesizlikleri azalttı ve hem yurtiçinde hem de yurtdışında güveni artırdı. Mevduat dolarizasyonu önemli ölçüde azaldı ve yabancı girişler (portföy ve dış borç) arttı. Merkez Bankası'nın bilançosunda koşullu bir yükümlülük olan döviz korumalı mevduatlar (KKM), geçen Ağustos ayındaki yaklaşık 140 milyar ABD doları zirvesinden şu anda 38 milyar ABD dolarına düştü. Bu arada, Türk lirası mevduatlarının toplamdaki payı yıl başından bu yana 13,6 puan artarak yüzde 56'ya ulaştı. Net portföy girişleri, geçen yılki 2 milyar ABD dolarına kıyasla yıl başından bu yana 17 milyar ABD dolarına ulaştı (Eylül itibarıyla) ve dış borç devralma oranları önemli ölçüde arttı. 12 aylık cari hesap açığının 3Ç24'te geçen yılki -yüzde 3,6'dan GSYİH'nin yüzde 0,8'ine belirgin bir şekilde düşmesiyle birlikte, bunlar brüt ve net döviz rezervlerinde dikkate değer bir artışa yol açtı" ifadelerini kullandı

8. Borsa-yatırım-ticaret ve imalat cesur insanların İş idir.

YTD

Sayfa 704/1000 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •