Sayfa 704/880 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon
Arama sonucu : 7036 madde; 5,625 - 5,632 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!
    ben camilerin yanından korkarak geçiyorum aklıma hep allahü ekber diyerek kafa kesen caniler aklıma geliyor camilerin gökyüzüne saplanan uzun minareleri görünce nedense füzeler aklıma geliyor kiliselerin yanında geçerken hiç bir korkuya kapılmıyorum kendimi güvende hissediyorum tüik altı aylık enflasyonu düşük çıkarmak için zamları temmuz ayına yığmışlardır borsada çarpıldık ne o bizi bırakıyor nede biz onu bırakabiliyoruz gidiyoruz kıyamete

2.  Alıntı Originally Posted by blackman Yazıyı Oku
    ben camilerin yanından korkarak geçiyorum aklıma hep allahü ekber diyerek kafa kesen caniler aklıma geliyor camilerin gökyüzüne saplanan uzun minareleri görünce nedense füzeler aklıma geliyor kiliselerin yanında geçerken hiç bir korkuya kapılmıyorum kendimi güvende hissediyorum tüik altı aylık enflasyonu düşük çıkarmak için zamları temmuz ayına yığmışlardır borsada çarpıldık ne o bizi bırakıyor nede biz onu bırakabiliyoruz gidiyoruz kıyamete
    Kara Adam , Sen en iyisi al bir tespih eline ( ki tespih hristiyan icadidir) sabah , öğle akşam 100 er tane Hallaluya çek , eve de bir belli saatlerde çan sesi veren saat al , çin malı , sabah akşam ayinini kaçırma ...

....

Rahmetli. can yücel in Duygu Asena ya bir lafı vardı , Duygu Asena " Nazım Hikmet kart postal şairidir" deyince. Can Yücel de
    " kart sensin postal da götüne girsin diye "
    .....
    Senin de .... ...diyesim geliyor ama demiyorum ..

Neden demiyorum çünkü günaha girmeyeyim diye ..

3.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Turkiyenin kendi urettigi hipersonik fuzesi varmi?
    5 Mac yapan var diyiyorlar..

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Götünün arkası SSCB/Rusya ve Çin olmayıp İsrail olsaydı, o denemeyi şişman totonda patlatırlardı.
    Konudan bağımsız, bizdeki tas kafa tıraşlılar bu tıraşı farkedip benimsemese bari

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,644
     Alıntı Originally Posted by blackman Yazıyı Oku
    Aynen bindik bir alamete götürüyor bizi zat kendiylen beraber kıyamete...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,644
    Adamların radar üssü kürecik bizdeki zat izin verdi,yüzsüzce israili kınıyor

7.  Alıntı Originally Posted by bosporos Yazıyı Oku

kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!!

onlarda bİzİm gİbİ bİ mİk Üretemez....!!!!!!!!!!!

KUZEY KORE.......!!!!!!!!!!!!

8. Kusadasi turizmde baya ilerlemis

https://www.facebook.com/reel/658589713839700

Sayfa 704/880 İlkİlk ... 204604654694702703704705706714754804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •