300k aldiğim oranlar 32…92 araligi
halk 17.70
deniz 17.50
vakif 17.50
garanti 17.00
teb 17.50
ziraat 17.70
forumda 19 19.50 oranlar paylasiliyor banka calisanlarinada soyledim yok diyorlar...anlamadim bu isi...
Ben de anlamadım, geçen gün Vakıfbank şubesinde 17'nin üstünü zar zor telafuz ediyorlardı küsüratlarla, kaç müşteri atar gider yaptı başkaları 19-20 veriyor diye, umursamadılar. Sonra burada yine yüksek oranlar paylaşılmaya devam edildi. Pazarlık becerisiyle mi ilgili diyeceğim ama masadan kalkıp gideni de umursuyor görünmüyorlardı.
ÖB müşterisi olup olmamak oranlara etki ediyor olabilir belki. Ancak Burgan özelinde konuşursak onlar da 100k-1M fark etmez 19 veriyoruz, 1M üstü oran düşüyor demişti.
Banka tarafında müşterinin tüm bankalardaki toplam mevduatını görebildikleri bir sistem var mı bilmiyorum. Bu kadar özel bir bilgi açık olarak görüntülenemiyordur herhalde.
1M üstü varlığı olan nitelikli yatırımcı kapsamına girer diye bir bilgi vardı ama 1M aynı bankada olunca mı şartlar değişiyor yoksa farklı bankalardaki varlıkların toplamına bakarak mı sınıflandırıyorlar bilgim yok.
Aynı banka özelinde oranlar arasındaki bu farklar kurumdan kaynaklanamayacağına göre ya şube ya da müşteri faktörü etkili olmalı.
Doğru söylüyorsunuz burda deniz ile ilgili pek oran paylaşılmıyor, genelde siz paylaşıyorsunuz
Çoğu kişi "zaten düşük veriyordur" diye düşünüp araştırmadığı için heralde
Ben de denizbank'ta hiç mevduat bağlamadım
Geçen sene bir müşteri temsilcisi aramıştı çalışmak istermisiniz diye ama o zaman oran düşük olduğu için ilgilenmemiştim
Bugün arkadaşın sorması üzerine du bakim bi sorayım dedim ve mt'nin bana ilettiği oranlar bu şekilde
Temditlerde böyle güzel oranlar vermiyordur zannımca
Yoksa orayı yıkarlar
Denizbank özel bankacılık 19.25 veriyor zaten halihazırda
Avrupa yakası özel.
İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.
Bankalarda böyle bir uygulama olamaz. Yani bir banka elemanı bir kişinin başka bankadaki mevduat bilgisini göremez (KKB bilgileri var mesela bu şekilde x kişisinin kredi/limit/kimlik bilgilerini görebildikleri. Ama orda da hangi banka olduğu görünmez)
Ama tüm bankalar mevduat bilgilerini (başka bilgiler de var tabi) devletin ilgili kurumlarına bildirmek zorunda diye biliyorum.
Yani devlette var bu bilgiler
Yer İmleri