Sayfa 705/910 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon
Arama sonucu : 7275 madde; 5,633 - 5,640 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

1. Bir soru: Bu şirket ya da hisse ile ilgili olarak bizim bilmediğimiz çok olumsuz bir durum var mı bu hissenin bu kadar düşmesini gerektiren arkadaşlar. Lütfen bilen ya da tahmin eden bir adım öne çıkıp açıklasın. Nedir bu yahu?

Arkadaşımızın dediği gibi hazır döviz kurları düşmüş (yani fiyatı sabit kalan bir hisse bile dolar bazında prim yapmış iken) ve BİST kumarhanesine yeni yerli yatırımcılar dahil olmuşken fırsat bu fırsat, satalım hisselerimizi, daha sonra satış bedelini kendi paramıza çevirir hızlıca olay mahallini terk ederiz mi dediler yoksa bu dün başlayan silkeleme kumpasının 2. perdesi mi?

Kim bilir?

Asla yatırım tavsiyesi filan değil sadece mevcut duruma bir kulp uydurma çabasıdır.

2. Vay arkadaş endeksi de batağa çekiyor bu

3. Dun aldigimi yazmistim . Alim yapmadan once pay vadelileri incelememistim

Subat Pay vadelilerde Alici tarafinda Saglam Bir Diger kismi mevcut hal boyle olunca vadeyi en dusukten kapatsa sasirtici olmaz diye kac sefer yazmak istedim ama ilk gunden kotu yorum yapmiyayim diye defalarca yazdim ve sildim
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4.  Alıntı Originally Posted by amiem Yazıyı Oku
    Hepimize geçmiş olsun.Yabancı Türkiye'de hisse senedi piyasasından gene çıkıyor.son 1 ayda 1 milyar dolarlık satış yaptılar.Genelde likit olan hisseleri daha hızlı satıyorlar.Turkcell d bunlardan biri.Kara zarara bakmadan satıyorlar

Redmi Note 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çıkacak tabi.

Sen olsan "dolar artmış azalmış size ne?" deyip doları 6dan 8.5e çıkaran bir eski ekonomi bakanının cumhurbaşkanı tarafından övülebildiği bir ülkenin borsasina milyar dolar sokar misin?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

5.  Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    Bir soru: Bu şirket ya da hisse ile ilgili olarak bizim bilmediğimiz çok olumsuz bir durum var mı bu hissenin bu kadar düşmesini gerektiren arkadaşlar. Lütfen bilen ya da tahmin eden bir adım öne çıkıp açıklasın. Nedir bu yahu?
    Bilançoyla çakacakları aşikardı. Açık açık yazamıyoz da, uyarmıştım. Ama şu an gördüğüm bilançodan fazlası da var sanki. 2-3 mil lotla taban olduğunu da biliyorum. Ama bu hareketi çözemedim gitti.

6.  Alıntı Originally Posted by Melesav Yazıyı Oku
    Bilançoyla çakacakları aşikardı. Açık açık yazamıyoz da, uyarmıştım. Ama şu an gördüğüm bilançodan fazlası da var sanki. 2-3 mil lotla taban olduğunu da biliyorum. Ama bu hareketi çözemedim gitti.
    Herkesin satın aldığına pişman olduğu ve ilk fırsatını bulduğunda kurtulmaya çalıştığı bir hisseye girmemek lazımmış yani ben net bir hata yapmışım.

Bütün stop loss'ları patlata patlata aşağı sürüklüyor namussuzlar. Umarım ve temenni ederim bir noktada geri toplamaya çalışırlar ne de olsa borsanın temel kuralı; herkes alıyorken sat , herkes satıyorken al'dır.

7. Dun aldiklarimi 16.29 dan kol keserek ciktim ...
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Dun aldigimi yazmistim . Alim yapmadan once pay vadelileri incelememistim

Subat Pay vadelilerde Alici tarafinda Saglam Bir Diger kismi mevcut hal boyle olunca vadeyi en dusukten kapatsa sasirtici olmaz diye kac sefer yazmak istedim ama ilk gunden kotu yorum yapmiyayim diye defalarca yazdim ve sildim
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

8. Bu onun bunun çocukları 15.25 e getirirse şaşma.
    S e r e fsizlik gördüm de böylesini de görmüş olduk

Sayfa 705/910 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •