Sayfa 705/1009 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,633 - 5,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Her ne kadar dalgasını geçsem/sek te ülkemizde başbakanlık yapmış birinin İstiklal Marşı ni ezbere okuyamamasi nedir ? İnanılmaz bir durum ve ayıp ötesi kabul edilemez . Hangi bölüm mezunu olursa olsun fark etmez demek ki ülkenin değerleriyle bir ilgisi yok .

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    İTÜ Denizcilik...Puanı diplerde gezen bir bölümdü..hala öyle sayılır...
    işin ilginci gelip forumda hala bu adamları savunanlar var
    trollere bir şey demem lakin eli klavye tutan üyelerin bunları ve yapılanları savunması
    bilmiyorum ama kendi babam yapsa ne geçmişi kalır ne geleceği, değil bir parti lideri..!!

3. Bunlar vekil olurken yemin ederler.

Namus ve serefleri adina.

Bu Binali de zamaninda nasil okuduysa okudu o yemini.

Kanada'da bir suc vardir. Lies under oath.

-------------

What is Perjury?

To -perjure oneself- is to knowingly make misleading or false statements under oath or to sign a legal document known to be false or misleading. This crime is taken very seriously because the foundation of the legal system depends on trust and credibility

--------------

Mahkeme olur kazanir ya da kaybedersiniz ama yargilama sirasinda lie under oath yaparsaniz, o mahkemeyi kaybetmekten cok daha buyuk kaybedersiniz, bu sucunuz banka kredisinden, mortgage almaya kadar karsiniza cikar.

Bu adam sadece mahdumu Venezuella'ya maske goturdu diye yalan kanusmadi, hayatinin her asamasi oldukca karanlik.
    Tam da bu haramilerin mesrebine uygun biri.

O yuzden secim sonrasi kaybedecegi cok sey var.

4.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Hocam seçim sonrası mevcut iktidar kalırsa bankalardaki doları çekmek bile zorlaşabilir vermeyebilirler yada çekim limiti sınırlaması getirebilirler.
    Sanırım öyle olursa, bu en son kaygılanacağımız şeylerden biri olur.

Dünyanın 'en demokratik', hatta 'asrın en demokratik' ülkesi olabiliriz.

5.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Hocam sen de 5500 için bekliyordun ne oldu gittin mi kaldın mı .
    Düşen pıçak tuttuk gibi ....
    Benim hisse endeks çıkarken çıktı, düşerken de az düştü, bugün de herkes stoplarken ilave yaptım, bakalım nolacak.

Endekste en tepede iken, nakte döndüğüm için, ve son dipten kalkarken aldığım için, şu an olsa olsa çizik yemiş sayılırız. Pıçağı eyice derin sokması lazım, hatta yetmez içeride kanırttırması da lazım. Portföy, borsa ağırlığı v.s. disiplini netekim.

6.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Sn Achiles, kaliteli yazılar yazıyorsunuz, severek takip ediyorum. Ereğli ile ilgili analizlerinizi forumdaki ereğli hisse forumuna da yazarsanız daha çok ve ilgili insana ulaşır. Bende de ereğli var, tahmininiz çok iç karartıcı ben o kadar düşeceğini sanmıyorum.
    Teşekkürler Sn Pilavlı ben de gıyaben sizi severek takip ediyorum, arbitraj işlerinizi özellikle...

VESBE'de geçen sene, burası çok yakında zirve yapacak, sonra da şuraya kadar muhtemelen düşecek dedim, döveceklerdi az kalsın, Vesbe' nin Ccola' nın çarşaf çarşaf temel analizini şettirmeye gelmişlerdi çakallar o esnada foruma...

Sonra düştü, bakın düşecek demiştim, düştü dedim, Allah razı olsun diyen de olmadı.

1 sene sonrasında, bakın bu düzeltme buralarda bitmiş olmalı, yakında yukarı hareket başlar, zirve gelmeden/oluştuktan sonra/düşünce de demiştim dedim, gene teşekkür eden olmadı.

Tcell tarihi dibinden kalktı geçen aylarda, gidip ilgili topiği uyandırayım dedim, bir iki grafik attım, ı ııh...

Zaten ben çok ihtimalli bakıyorum her şeye, bu ihtimallerden de birisi bir şey olursa sinyal veriyor, bu bazen minik dalgaların iç yapısı, bazen bir fiyat seviyesi v.s.

Ereğli o kırmızı 3 olan yerde, A-B-C yapmıştır, daha da düşmez bence dedim, tersine 4-5 dedi devam etti, itkiselleşti yani. Ha bu minik 5 belki kısa kalır, belki dediğim ideal seviyeye gelir, bi şekilde tepecek, ama düşüşün sonra devamı da gelecek işte bu kötü. Kısa vadede kötü olan double zigzag, yani burasının çok az teperek düşmeye devam etmesi ise, orta uzun vadede aslında daha iyi bir seçenek olacak...gibi gibi...Uzun vadeli Ereğli alma gayem var, bi türlü hisseye giriş yapamadım, bekliyorum yani ben de.

Saygılar.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    beşyüzyedi
    @e507
    ·
    Apr 27
    İsviçreli bir FX aracı kurumdan üyelerine mesaj:

1. 5 Mayısa kadar TL pozisyonlarınızı kapatınız.
    2. Kapanmayanları o gece biz otomatik kapatacağız.
    3. 5-15 Mayıs arasında TL çaprazlarında fiyat akışımız olmayacak.

En iyi dileklerimizle.

https://twitter.com/e507/status/1651...DRuYmm4-stAAAA

Barış Soydan da bundan bahsetmiş bu akşam...

https://www.youtube.com/watch?v=pUc6cvXLlqk
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 705/1009 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •