Sayfa 705/1008 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 5,633 - 5,640 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Dışarda borsalarda sıkıntı olmazsa trend başlayabilir.
    Yabancı kurumlar 250 baz faiz artışı bekliyordu 500 puan yapılarak ve raporda net ifadeler kullanılması ile yabancı gözünde level atlamış oldu ekonomi yönetimi RTE nin şuanda olaya müdahil olmadan , süreç devam ediyor yol uzun şimdi burada yabancı EKONOMİK DEĞİŞİMİ ve Türk varlıklarına yönelmeyi hızlandırırsa buda katalizör olacak , yerli yatırımcı sattıkça yabancı alabilir iskontosu daha fazla olacak benim seneryomda , bademler süpriz haberleri severler böyle bir ekonomik değişimde nasıl şimşek geldiğinde ortaya atılan havuçlar olmuşsa yeni yılla ara ara havuçlar beklerim piyasaya kendi seneryoma göre sepetimde endeks ağırlığı olan belli tahtalar taşıyacam .
    güzel senaryo güzel strateji ancak piyasada yabancı cxazibesini artırmak için damping yapabilir diye düşünüyorum

onemli olan yabancının gelmesi

Geldiklerinde %3-5 le cıkmazlar o zaman 7500 e dogru bir damping yapsak daha mı etkili olur diye düşünmeden yapamıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu video tam benlik ya

Senin için real time online olarak tekrardan suya giriyorum mertabi 8682 den bi dene lönk
    Bakalım bu kaç gün suyuniçinde kalıcak
    Maliyetine geri veriyorum dayucuğum, herif başka plan peşinde olmalı, hiç alışık değilim zopa yemeden olmaz bu işler, kesin var bişii
    Flat
    Hamdım Piştim Yandım

3. Akşam pazarı olacak sanırım bugün..

Kimse yazmadan ben yazayım! : )

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    Unutmamak lazım ilk VF nuyla ivmelendirdiler borsayı ,sonra BOFA ve yancıları girdi devreye nerdeyse tamamen bofanın aktivitesiyle yönleniyor piyasa verilen görevi ifa etmekle meşguller ..bu meyanda normalleşme adımlarıyla dışarıya verilen mesajlar ,şimşeğin kendimizi anlatma gezileri çabalarıyla desteklendi güven tesis edilmeğe çalışıldı .nitekim faydasıda görüldü .CDS deki uzun zamandır görülmeyen düşüş ,reyting kurumlarının lehte not ayarlamaları olarak döndü bize.Şimşekte ısrar edilmesinin sebebi buydu beklenen kadar olmasa da maksat hasıl oldu ..borsayı belli kıvamda tutup kalıcı yabancı girişi arayışındalar dolayısıyla borsada çöküş filan olmayacak bana göre ,,doğru tanımla izin vermeyecekler .alt sınır maxsımum 7400 oraya kadar da gelmeyebilir

yönetim eliyle bir ciddi çalışma var

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
    7800 denemesi var gibi bugün

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben zopaya akşamdan hazırlandıydım dayu, bu ne yaw büüüle zopa mı olur sınek vızıltısı gibi, nerde bizim eski pala kodunnu oturtuyodu
    İki ay var,daha başlamadı bence,yenilere şemsiye formasyonu öğrensin, sonra bakacug
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

7.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Unutmamak lazım ilk VF nuyla ivmelendirdiler borsayı ,sonra BOFA ve yancıları girdi devreye nerdeyse tamamen bofanın aktivitesiyle yönleniyor piyasa verilen görevi ifa etmekle meşguller ..bu meyanda normalleşme adımlarıyla dışarıya verilen mesajlar ,şimşeğin kendimizi anlatma gezileri çabalarıyla desteklendi güven tesis edilmeğe çalışıldı .nitekim faydasıda görüldü .CDS deki uzun zamandır görülmeyen düşüş ,reyting kurumlarının lehte not ayarlamaları olarak döndü bize.Şimşekte ısrar edilmesinin sebebi buydu beklenen kadar olmasa da maksat hasıl oldu ..borsayı belli kıvamda tutup kalıcı yabancı girişi arayışındalar dolayısıyla borsada çöküş filan olmayacak bana göre ,,doğru tanımla izin vermeyecekler .alt sınır maxsımum 7400 oraya kadar da gelmeyebilir

yönetim eliyle bir ciddi çalışma var
    Derli toplu "daha geniş açıdan" bir orta vade piyasa yorumu.....
    Benzer düşünüyorum..

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    birisi şort mu dedi ? (sağlam mı, teknik analizi kuvvetli mi o arkadaşın )

veririse 871250 den oluruz
    allah kahretsin... zokayım böyle işe

500 puan için kaçırdığım puana bak

Sayfa 705/1008 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715755805 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •