Essek asagimj yukarı mi gideceğine karar ermedi,
Dayı şuna bi el atsana,
Essek asagimj yukarı mi gideceğine karar ermedi,
Dayı şuna bi el atsana,
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
sepet yap her tahta gitmeyecek trend olması için yabancı gerekli olacak , içerde likilite azaldı mevduattan dolayı bu paralarda trend yaptırmıyor belli bant aralığında kalır trade edilir ama dükkan kapanmaz
benim seneryom 4.çeyrek bilançolarla 3.05-3.10 dolarları yeniden beklerim sıkıntılı bir durum olmazsa, bilanço bitimi ve seçim hikayesine yeniden yatay aşağı hareket olabilir.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
KozAaa vadeli baktım.
Sürekli düşüyor..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Memet ereğliye el attı heralde
likitidenin bol olduğu dönemde de hisse arası geçişlerle tutuyorlardı endexi
bu stratejiyi uzun zamandır yapıyorlar
mühendislik ürünü
Dışarda borsalarda sıkıntı olmazsa trend başlayabilir.
Yabancı kurumlar 250 baz faiz artışı bekliyordu 500 puan yapılarak ve raporda net ifadeler kullanılması ile yabancı gözünde level atlamış oldu ekonomi yönetimi RTE nin şuanda olaya müdahil olmadan , süreç devam ediyor yol uzun şimdi burada yabancı EKONOMİK DEĞİŞİMİ ve Türk varlıklarına yönelmeyi hızlandırırsa buda katalizör olacak , yerli yatırımcı sattıkça yabancı alabilir iskontosu daha fazla olacak benim seneryomda , bademler süpriz haberleri severler böyle bir ekonomik değişimde nasıl şimşek geldiğinde ortaya atılan havuçlar olmuşsa yeni yılla ara ara havuçlar beklerim piyasaya kendi seneryoma göre sepetimde endeks ağırlığı olan belli tahtalar taşıyacam .
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri