Hergün yaptýðý þey. Bugünü özel kýlan nedir ? Günlük bakarsanýz miyop olursunuz, Saðlýkla … Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Borsa bugün süpriz yapacak dikat dikkat.....Kimse ben duymadým demezsin.....
Originally Posted by ugusek Hergün yaptýðý þey. Bugünü özel kýlan nedir ? Günlük bakarsanýz miyop olursunuz, Saðlýkla … Formun büyük çoðunluðu gördiðüm düþüþ bekliyor.....iþte herkesin düþündüðü olmaz ilk dakikalarda....
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
ilk bakacaðým 7830 tutacak mý ordan cok umudum yok acýkcasý ve hatta 7500 bile zayýf gorunmeye basladý gozume bakalým neler olacak..
faizlerin %50 ye geldiði ortamda borsanýn çýkmasýný beklemekte ne bileyim...
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Originally Posted by EMLAK zabah zabah bu kadar bilim yeter diyip.. short sezonunu açalým... Þortla gezilir mi yaw ,usutecen so ra
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir,lütfen forumun ðiriþindeki yazýyý okumadan foruma ðirmeyin.232/643
Originally Posted by tarkank guaydýn eksi açýlýþ artý kapanýþ olur gibi geliyor bakalým spotta 7840-7850 výobda 8640 önemli seviyeler..... 8860-8670 arsý bi miktar long oldum bakalým napcak...iyi dururr sankým 8640 altýna kalýcý inerse stoplayabilirim..
Originally Posted by akcay faizlerin %50 ye geldiði ortamda borsanýn çýkmasýný beklemekte ne bileyim... Bu enflasyon ortamýnda nereye gidebilirki daha,savaþa girmedikçe,
Originally Posted by akcay faizlerin %50 ye geldiði ortamda borsanýn çýkmasýný beklemekte ne bileyim... Öyle diyorsun da herif emlak konut aliyor
Forum Rules
Yer Ýmleri