Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 706/876 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 7430 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Hocam bu şirket hissesini 10 yil tuttum...yaklasik 40 bilançosunu bir sürü yöneticisini gördüm...en ufak haber hikaye bilgilendirirdiler...hisse ust uste arka arkaya tavan gormemistir...yuksek bedelsiz verdiginde bile...bu olay cok farkli ve mikrop kadar hakkimi helal etmiyorum....son zamanlarda is haricinde herturlu pisligi yatirimci yaniltma isini yaptilar yatirimciyi hisseden uzaklastirmak icin....meger adamlar buyuk vurgun hazirligi yapiyormus....hayatta satmayacagim hisseyi yalan dolan yuzunden sattim...10yil parayi uyuttuk resmen..az hissem yoktu.80 bin lot...sonuc hisse 2 tl den 15 tl ye cikti en ufak haber yok...sonra yillarin mahkemesi kazanildi...tesadufe bak.sonra maden sirketi vs.sonucta bilgi saklandi.birileri icerden bilgi aldi zengin oldu...sanirim ortak olacak firmaya hisse toplaniyor...kapali kutu...finansallar ile ederi buralar degil...5tl etmez...21 milyona satilamayan birkac gemi 75 milyon dolara satildi buda ilginc...nasil bir enayi buldularsa...allah yedirmesin diyorum...
    xxtrader, jon vick, honky, çarli çaplin şimdi de rex,
    Yöneticiler her türlü pisliği yaptılarda sen ne yapmışsın birde ona bakalım...

bence daha fazla konuşma ......

2.  Alıntı Originally Posted by ertanky Yazıyı Oku

Selamlar ertanky, eskilerden bir tek sen kalmışsın sanırım... Bol kazançlar...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

3.  Alıntı Originally Posted by ertanky Yazıyı Oku

La sende nasıl bir kösele pardon surat var

Kozaa altin 388 milyon sermaye ile altin üretiyor satiyor 12 tl....gubrf olmayan tesis ve satis ile 23 tl...bunun akil mantikla izahi yok...gubrf hissesi çoktan tesisi kurmus satis yapmis yetmemis balonda eklemis durumda hisse fiyatina....odas 2 tl altin madeni ruhsatlari var surunuyor...2.rtalb vakasi iyi vurgun yaptilar...
    BAK BUDA ESKI BIR BORSA CI DOSTUMUN odaş YORUMU

Senin düşündüğü gibi olsaydı senin düşündüğün gibi olurdu bu piyasa [emoji6]

ben odaş ın ciğerini biliyorum. Bedelliler sadece yıllık faizlere ve kur farkına yetiyor. Termik favök yapsada net borç azalmıyor. Çan kömürüne henüz kazma vurulmadı. Ne çıkacak meçhul. Urfa ara sıra çalışıyor. Altın için 2 yıl daha para bulup çıkaramazlar. Özallar paylarını satıyor. Hem bu fiyatlara. Euro tekrar 7 TL. Valla termiği bir şekilde halka arz veya yeni bir ortağa tahsisli veremezlerse 3 bilemedin 4 sene bir şey olmaz bundan. Başka bir sürü iyi kağıt leş fiyatta. 3 sene aldım, tuttum, sattım.

Borsa da fırsatlar bitmez sen yeterki parayı bitirme...

Alıntı Originally Posted by ulver Yazıyı Oku
    BAK BUDA ESKI BIR BORSA CI DOSTUMUN odaş YORUMU

Senin düşündüğü gibi olsaydı senin düşündüğün gibi olurdu bu piyasa [emoji6]

ben odaş ın ciğerini biliyorum. Bedelliler sadece yıllık faizlere ve kur farkına yetiyor. Termik favök yapsada net borç azalmıyor. Çan kömürüne henüz kazma vurulmadı. Ne çıkacak meçhul. Urfa ara sıra çalışıyor. Altın için 2 yıl daha para bulup çıkaramazlar. Özallar paylarını satıyor. Hem bu fiyatlara. Euro tekrar 7 TL. Valla termiği bir şekilde halka arz veya yeni bir ortağa tahsisli veremezlerse 3 bilemedin 4 sene bir şey olmaz bundan. Başka bir sürü iyi kağıt leş fiyatta. 3 sene aldım, tuttum, sattım.

Ne guzel siralamissin bakis acisi ne taraftan olursa...hisse bu seylerin sonucunda 2 tl tamam....gubrf nin durumunu biliyormusun cok mu iyi durumda...bir maden ruhsati karsiligi sence bu fiyatlar normal mi...bence hic normal degil....isin ozu bilgi verilmiyor seffaflik yok...

Ne guzel siralamissin bakis acisi ne taraftan olursa...hisse bu seylerin sonucunda 2 tl tamam....gubrf nin durumunu biliyormusun cok mu iyi durumda...bir maden ruhsati karsiligi sence bu fiyatlar normal mi...bence hic normal degil....isin ozu bilgi verilmiyor seffaflik yok...
    Ahhh...ciğerini bilirim gübrenin ben hatta gübrelerin..hepsi elimden geçti benim sen kısa paca donla gezerken...alayini aldım sattım bunların ben..ama dönüp arkama bakmadım bakarsan yanarsın yakar adamı burası...

Bakma...arama adelet burada..bulamazsın..daha çok çalışcan çok okucan bu tahtaların terminolojisini anlıcan onlar değil sen onlarin beynine girip işi çözeceksin yoksa her sey bilanco olaydı muhasebeciler para yı koyacak yer bulamazdı buralardan

7.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Kozaa altin 388 milyon sermaye ile altin üretiyor satiyor 12 tl....gubrf olmayan tesis ve satis ile 23 tl...bunun akil mantikla izahi yok...gubrf hissesi çoktan tesisi kurmus satis yapmis yetmemis balonda eklemis durumda hisse fiyatina....odas 2 tl altin madeni ruhsatlari var surunuyor...2.rtalb vakasi iyi vurgun yaptilar...
    1 lot hissem yok.. 3.20 lerde altın madeni davasının ilk aşaması kazanıldığında kozal dan çıkıp buna girdim ve yaklaşık 1 yıllık süreç sonunda 15-17 arası çıktım. Bu arada 2.30 a kadar düştü ama maden beklentim sebebiyle beklemeye devam ettim. Burada bir sürü yalan yanlış şey anlatıyorsun, gübre yatırımcıları seni şikayet etse spk bilgi suistimal bölümlerinden dolayı ceza alırsın, gerçek ismine ulaşılması da 1-2dk sürer. Kozaa mı çıkarıyor altını? Kozal çıkarıyor, kozaa ve ipeke ortaklıktan dolayı pay alıyor.. Şimdi senin mantıkla kozal fiyatı mı referans olacak.. Sadece hisse fiyatından şirket karşılaştırmak için ya borsanın kara cahili ya da art niyet olması gerekir.
    Tekrar ediyorum 1 lot hissem yok, ucuz olduğunu düşünsem olurdu.. Sadece, bu şahsın bilgilendirme değil sürekli yönlendirme içeriğine tepki olarak yazdım. Al veya sat manası içerecek hiç bir şey ima etmiyorum.

Geldik, gidiyoruz..
    Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
    Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

8. Rtlab da 30 ustu kagidi halen savunanlara
    1 sene kagidi elinizde tutun bakalim
    Tekrar ciktigi yere mi gelecek yoksa 100 me..
    Gubrelerin hepsi gitti ama kar edenler..
    Bunda kari henuz kimse gormedi..
    Spekulatif her hisse yani ederi olmayan her sey ama 2 ay ama 2 yil olmasi gereken rakamlara gekir.. msci ya eklendi gubrf gecen ay.. cok iyi oldugu iciin mi eklendi bilmiyoruz..
    Hisseyi tutanlar tuttukca bakiniz hubvc kagit tabiki dusmez.. aciga satis gelmedikce de boyle anlamsiz ca yukari gider( 2 17 hareketinde aciga satis vardi). ama eninde sonunda
    Ederi ne ise oraya gelecek.. bana gore 50 baskasina gore ederi 5 dir.. ama o eder olacak bir gun..
     Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    1 lot hissem yok.. 3.20 lerde altın madeni davasının ilk aşaması kazanıldığında kozal dan çıkıp buna girdim ve yaklaşık 1 yıllık süreç sonunda 15-17 arası çıktım. Bu arada 2.30 a kadar düştü ama maden beklentim sebebiyle beklemeye devam ettim. Burada bir sürü yalan yanlış şey anlatıyorsun, gübre yatırımcıları seni şikayet etse spk bilgi suistimal bölümlerinden dolayı ceza alırsın, gerçek ismine ulaşılması da 1-2dk sürer. Kozaa mı çıkarıyor altını? Kozal çıkarıyor, kozaa ve ipeke ortaklıktan dolayı pay alıyor.. Şimdi senin mantıkla kozal fiyatı mı referans olacak.. Sadece hisse fiyatından şirket karşılaştırmak için ya borsanın kara cahili ya da art niyet olması gerekir.
    Tekrar ediyorum 1 lot hissem yok, ucuz olduğunu düşünsem olurdu.. Sadece, bu şahsın bilgilendirme değil sürekli yönlendirme içeriğine tepki olarak yazdım. Al veya sat manası içerecek hiç bir şey ima etmiyorum.

Geldik, gidiyoruz..
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 706/876 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •