Originally Posted by boschyatirim KMX miy di o. ismini hatırlayamadım ama fotosunda evrim ağacı vardı
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
Originally Posted by karar_anı ismini hatırlayamadım ama fotosunda evrim ağacı vardı Izmirli doktor kmx
dolar düşüş fırsatını kullanmadı. yukarı devam edecek görünüyor.
Doktor Civanım Doktor Ötker Daktır Who Medicine Man Bi tane daha vardı şimdi unuttum
Originally Posted by ConSenSus SenSor Doktor Civanım Doktor Ötker Daktır Who Medicine Man Bi tane daha vardı şimdi unuttum Dr. Alban (No Coke)
Borsa hikayeleri; içimizden biri ... https://www.hisse.net/eforum/showthread.php?t=58673
Originally Posted by ConSenSus SenSor Doktor Civanım Doktor Ötker Daktır Who Medicine Man Bi tane daha vardı şimdi unuttum Dr. Richard Kimble Kaçar, kaçar, kaçar...
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir. "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Originally Posted by ConSenSus SenSor Doktor Civanım Doktor Ötker Daktır Who Medicine Man Bi tane daha vardı şimdi unuttum bak sana ne güzel pas verdim alda at diye ama öyle doktor birisi vardı...
Originally Posted by TCM Dr. Alban (No Coke) ) No vitamin..
Forum Rules
Yer İmleri