Bağlantı sorunlarım var, yeni uydunetten telekoma geçtik, ilk 1 ay süperdi, şimdi yavaşladı, wifi çekim gücü düştü, habire bağdaştırıcı hatası veriyor. Kafayı yemek işten değil, habire hat kopuyor..
Yazdığım birkaç şey gümbürtüye gitti, hevesim de kaçtı zaten..
'Bunların' orman yangınlarına verdikleri tepkiler iyice acayipleşti, iyice saçmalamaya başladılar.
Son zamanlarda zaten bi tuhaflaştılar...
Yaw bir tane normal adam yok mu bunların içinde...
Ormanları PKK kundaklamış olabilir mi, olabilir. Ama yakalananlar var, hiç biri PKK lı çıkmadı, çıksaydı zaten sağır sultana duyururlardı. Bu ayrı bir mesele, var bu tehdit, eskiden de yaptılar, yine yapmış olabilirler..
Yaw siz hepi topu 3 uçak kiralamışsınız, yetersiz hazırlık yapmışsınız, THK nın uçaklarını ideolojik bir körlükle yok saymışsınız, şunu bi kabul edin yaw...
THK'da sıkıntı mı var, al uçakları oradan OGM bünyesine, bakımını yap, modernize et, kullan..
Uçaklar eski mi, al yenisini ver THK'ya olmadı al OGM' ye kullan..
Yok biz kira ihale işlerini seviyoruz, o zaman kirala 15 tane, eskisinin olanın bi yerine koy önce..
Yok...ya ney...bilmiyorum ben anlamadım ne diyorlar...ısrarla yeterli uçak varmış gibi bir dalga dubara var...haftanın yalanları demişler 3 uçak olduğu yalan şu an 13 uçak var demişler, tablo yapmışlar bi de paylaşıyorlar, yaw güler misin ağlar mısın...Sen yangın öncesi, ve velev ki yangın çıkarsa diye kaç uçak kiraladın, anında kaçını kaldırabildin büyümeden...Sonradan yardıma gelenler değil ki mevzu...onları niye sayıyorsun..
Saçma sapan bi şeyler dönüyor ya...sönse de şu kurtulsak, milli sermaye yaw..biri der bu iş belediyenin işi..komedi..
Yer İmleri