Sayfa 706/973 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 7777 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    Bu kadar beklentiye rağmen mehter gibi iki ileri üç geri bu nasıl bir hisse..
    Bu kadar beklenti ile tavan serisi yapması beklenirken yıllardır iki tavan üst üste çekmedi.
    Liman büyütme,arsa,byd bu nasıl iş...
    Bunun bilançosu ne zaman gelecek acaba..

SM-G991B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    belki de tahtacı bu hissede bir numara yok havası vermek için bunları yapıyor olabilir...gözlerin gördüğü ile mantığın gördüğü aynı olmayabilir...tahtada gözler çok kolay yanıltılabiliyor...çok kolay algılar ile oynanabiliyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    belki de tahtacı bu hissede bir numara yok havası vermek için bunları yapıyor olabilir...gözlerin gördüğü ile mantığın gördüğü aynı olmayabilir...tahtada gözler çok kolay yanıltılabiliyor...çok kolay algılar ile oynanabiliyor...
    70 te var bir sıkıntı..80 leri görse hızlanır.

3.  Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    70 te var bir sıkıntı..80 leri görse hızlanır.

çoktan 70-80 aralığına yerleşmemiz lazımdı...çok ilginç..sabırla bekliyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    çoktan 70-80 aralığına yerleşmemiz lazımdı...çok ilginç..sabırla bekliyoruz...
    eskıden erbos alcar felan tavan olurken gıderdı peşine yalandan da olsa artık o bıle yok nasıl sabır sınıyor bellı deıl

5. Uzanlardan sonra gelmiş geçmiş en .... aile Gencer ailesi...

6.  Alıntı Originally Posted by GKN45 Yazıyı Oku
    Uzanlardan sonra gelmiş geçmiş en .... aile Gencer ailesi...

Yokmu kuvvetli üfleyen biri üflese hareket etmiyor öldümü hergun yuzde 5ten mal veriyor alttan alıyor

7.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    Yokmu kuvvetli üfleyen biri üflese hareket etmiyor öldümü hergun yuzde 5ten mal veriyor alttan alıyor
    kolay ekmek yedirmicek belli oldu dede...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8. 70 üstünde satış geliyor hep, güçlü alımlar lazım ama yok henüz bir alım, 60-70 arası git gellere biraz bayıltmaya çalışacak.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayfa 706/973 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •