Bizim sitede de %87 caktilar..
Ne gazladilar ama site yasamini millete....
Bazi sitelerden aidat yuzunden tasinmalar baslamis..
Syg,
Bizim sitede de %87 caktilar..
Ne gazladilar ama site yasamini millete....
Bazi sitelerden aidat yuzunden tasinmalar baslamis..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Abi site yaşamı güzel ama alım gücünün düşmesi kötü, yoksa her daireye bir araba derken sokaklarda yer yok, çocuklara oyun alanı kalmadı yeşillik zaten yok, küçük apt. da milletle cebelleşme ayrı dert bir nizam gerekiyor yani. Adamlar kapıdaki arabanın jantını, multimedyayı airbagleri farları söküp götürüyor
Nurola felan nasıl güveniyorsunuz ilginç.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.
Bahçeli’nin "Seçim tarihi tartışması son bulmalı. Mayıs ayı içerisinde bu işi bitirelim" çağrısının ardından, Erdoğan'dan çarpıcı bir açıklama geldi. Seçimin 14 Mayıs'ta yapılacağını açıkladı.
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...amasi-7560437/
Şahsen ben 3 '' büyük '' kamudan fazla Nurol' a güveniyorum. En ufak bir usulsüzlükte tepesine binecek kadrolar varken rahatım.
Zaten TL. tutmuyorum. Nurol veya diğer yatırım bankalarına çay içmeye uğrar ve biraz sohbet ederseniz artık mevduat yapmaz, daha iyi kazanç usullerini öğrenirsiniz. Buralarda yazmakla anlatılamaz. Anlatmamak ta lazım. Troller anında uçuruyorlar ve bddk engellemeleri başlıyor. KKM de swap gibi...
Bugün kuşlarımdan gelen mesajlar nihayet tamamlandı. Şu anda Ülke sınırlarında 1 milyon ve altına 32 -90 gün arası %28 den fazla veren yok. Yok. yok.
Qnb finansta bu hafta yüzde 75 kkm yüzde 25 normal dolar vadeli olursa dolara yüzde 20 faiz var.paçalda tüm paraya yüzde 5 dolar faizi oluyor.
Yer İmleri