Sayfa 707/964 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Bu şirketin durumunu görünce insanın aklından şirket kurup milletten paraları toplayıp 7 sülalesiyle birlikte gününü gün etmesi gibi kötü kötü şeyler geçiyor. Nasıl olsa afedersiniz ama yatırımcısına buzağı gözüyle bakanlar görüyor ki yıllarca bu parayı kullanıp 5 kuruş vermeden de yapabiliyorlar bu ülkede. Helal haram ver Allah'ım senin kulun yer Allah'ım mantığında bir adam bunu çok iyi değerlendirerek ardında ağlayan on binler bırakabilir... Bakınız son tosuncuk olayı. Yani size katılıyorum, selamlar...

2. Hissemiz dolar bazında 8 cente inerek tarihi dibine de ulaştı. Hayırlı olsun

3. 8 centlik başka hisse var mı?

Sayılganlar burayı okuyorsanız bilinki okadar çok beddua aldınız ve alıyorsunuz ki sizinde çocuklarınızında artık işleri rast gitmez bunun birde öbür tarafı var asıl önemli olanda orası yerinizde olmak istemezdim.

5.  Alıntı Originally Posted by TAYKO35 Yazıyı Oku
    Sayılganlar burayı okuyorsanız bilinki okadar çok beddua aldınız ve alıyorsunuz ki sizinde çocuklarınızında artık işleri rast gitmez bunun birde öbür tarafı var asıl önemli olanda orası yerinizde olmak istemezdim.
    Bir zamanlar diğer köyde yazılanları okuyor deniliyordu. Eğer oraya üyeliğiniz varsa oraya yazın. Takip ettikleri yer orası diye söyleniyordu.

6. Tavana kadar olan lot miktarı sanıyorum çok yüklü değil 2 tavan yapsa tahtacı borsanın dip yaptığı veya yapacağı şu günlerde toplamak istediği miktarı zannedersem daha iyi toplar alttan maliyetliler hisse değişimine gider veya nakitte kalır ama tahtacı inatla burda tutuyorsa fiyatı biraz zor toplar eğer tahtacı 25 milyon lotu 1 üzerinden satmaya niyetliyse yarı fiyatından alsın işte. Ama bu fiyatlardan zor verilir be tahtacı. Yatırımcı sabırlı burda. Diğerleriyle karıştırma.

7.  Alıntı Originally Posted by TAYKO35 Yazıyı Oku
    Adam götürdüğü paraları yiyor buraları anca adamları okur. Paranın suyynu çekmesi lazım

Ytd

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by ilhan1908 Yazıyı Oku
    8 centlik başka hisse var mı?
    Sakız kaç para ki?

SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 707/964 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •