Sayfa 707/946 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
Arama sonucu : 7566 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Kaç batarya alıyorsun ki Akdenize koyacaksın hadi koydun 1 bataryada kaç füze var çatışma anında yağmur gibi seyir füzesi inerken engelleyecek.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Kaç batarya alıyorsun ki Akdenize koyacaksın hadi koydun 1 bataryada kaç füze var çatışma anında yağmur gibi seyir füzesi inerken engelleyecek.
    Mantıkla düşünme dostum ya .

3. 09 Mayıs Perşembe 19:47 ABD BAŞKANI TRUMP: İRAN İLE GÖRÜŞMEYE AÇIĞIM - BN

09 Mayıs Perşembe 19:46 TRUMP: ÇİN DEVLET BAŞKANI Şİ'NİN MEKTUBU BENİ BİRLİKTE ÇALIŞMAYA İKNA ETTİ - BN

09 Mayıs Perşembe 19:40 ABD BAŞKANI TRUMP: ÇİN ANLAŞMASININ BU HAFTA YAPILMASI HALA MÜMKÜN - BN

09 Mayıs Perşembe 19:30 ABD BAŞKANI TRUMP: ÇİN DEVLET BAŞKANI Şİ'DEN MEKTUP ALDIM, TELEFONDA GÖRÜŞEBİLİRİZ - BN

09 Mayıs Perşembe 19:29 ABD BAŞKANI TRUMP: ÇİN ANLAŞMASI İÇİN MÜKEMMEL BİR ALTERNATİFİM VAR - BN

4.  Alıntı Originally Posted by Bursa Yazıyı Oku
    Erteleme olması imkansız bence. Çünkü erteleme talebini Rusya'nın kabul etmesi manasız olur. Onların en büyük kozlarından biri bizi turizm yoluyla vurmak olduğu için bu işin Temmuza kadar kesin belirlenmesi gerekir ki bu kozlarını kullanabilsinler.

Böyle bakınca S-400'leri alsak da almasak da iki durumun da döviz piyasamızı kötü etkileyeceğini görmek zor değil. O da olsa bu da olsa Haziran-Temmuzda bu dolar düşemez. Merkez Bankası haziran toplantısını beklemeden faiz artırmak zorunda kalacak benim senaryoma göre.
    İki taraflı oynamanın sonucu bu, ilk baştan beri iki ülkeyi birbirine karşı kullanma gibi bir kurnazlığa girmeyip, ikisiyle de dengeli karşılıklı çıkara dayanan bir ilişki kurulsaydı bugün bu "gerçek anı" ile karşı karşıya kalmazdık.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

5. güzel baskılıyorlar, nezaman bitecek para bakalım. merak ediyorum

6. 6.20'ye indi dünkü kapanışın altına gidermi acaba?

Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    İki taraflı oynamanın sonucu bu, ilk baştan beri iki ülkeyi birbirine karşı kullanma gibi bir kurnazlığa girmeyip, ikisiyle de dengeli karşılıklı çıkara dayanan bir ilişki kurulsaydı bugün bu "gerçek anı" ile karşı karşıya kalmazdık.
    bunlarda o da yok (kurnazlık).. bunlar aslında taşralı bir zihniyet sonuçta..estetik yok.. finesse yok.. cahil cesareti ile uzaya çıkan roketleri olan, nükleer silahları olan ülkelerle aynı masada olabileceklerini sanıyorlar, bağırarak iç kamuoyunda şov yapıyorlar.. ne ekonomin ekonomi ne teknolojin teknoloji..

sizin dediğinizin ("dengeli ilişki") olması için tango yapmayı bilmeleri gerekirdi !
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 707/946 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •