Sayfa 707/1200 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. [QUOTE=talebe37;689798]
     Alıntı Originally Posted by ilsever Yazıyı Oku

Goldman sachs tknsa 10 tl lerdeyken 14 tl hedef fiyatla al diyordu sonra tknsa 3 tl ye kadar düştü.
    Bunun gibi daha bir sürü örnek var. Hem goldman sachs raporlarında hemde başka aracı kurum raporlarında.

Ben şahsen hiçbir kurumun alış satış hedefine itibar etmiyorum. Zaten doğru yazsalar bu kadar halka arz fiysakosu olmaz.
    Ytd

Halka arzlarda en son YAZICI ile veda etmistim sanirim. Ustelik de kendi araci kurumumuz yapmisti halka arzi. Sonradan bir ogrendik ki, adamlar yabanciya bilmem ne kadar iskonto ile mal satmislar. MAVI'nin yabanciya kaca satildigini bile bilmiyoruz. Bizim KHY lar halka arzdan kar elde edecegiz diye atladilar, ama yabanci belki ayni fiyata satisa gecince 30% kazanacak....

Bir diger husus da, her yil kazancimizi temettu olarak dagitacagiuz demisler. 50 senede cikmaz o kadar para, hepsini bile dagitsaniz ne olur.

Gecmis olsun KHY'lara. Ama buyuk de konusmayalim. Yarin birgun bir bakmisiz ki kagit 500 TL oluvermis, Borsa burasi...

Vesselam.....

Alıntı Originally Posted by flyingsheep Yazıyı Oku
    Merhaba Arkadaşlar , uzun zamandır sadece Takip ediyorum , bir iki paylaşımda bulunma vakti diye düşündüm.

Riski düşük olası getirisi yüksek olduğunu düşündüğüm 2 hisse grafigi..

GUBRF

ASELS
    Arkadaşlar GUBRF zamanı Gelmek üzere sanırım, incelenmesinde fayda var..
    5.27 üzeri atabilirse hedef uzun vade 8.50 tl

son hali

3.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    bu son tabloya göre.

tablolar bize şunu diyor sanki. (endeksi sat dolara geç ;) ama dolarda çok büyük yükseliş bekleme sadece paranı koru) deyyi :D

Teşekkürler +++++
    Hocam karel 4 lerdeki hareketleri yapıyor sanki. Geçtiğimiz bir vakit hacim buralar zirve izlenimi veriyor demiştiniz. Fikriniz değişti mi

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by flyingsheep Yazıyı Oku
    Arkadaşlar GUBRF zamanı Gelmek üzere sanırım, incelenmesinde fayda var..
    5.27 üzeri atabilirse hedef uzun vade 8.50 tl

son hali
    https://i.hizliresim.com/r20Moz.png

ALINTIDIR. YTD.

Alıntı Originally Posted by TezzMertek Yazıyı Oku
    teşekkürler daha detaylı inceleme için

6. Sacro üstad ve paylaşım yapan üstadlar merhaba;
    Sacro üstad elinizde ne var şuan..bide borsada "coşkuyla ölür!" Modunda mıyız sizin tabirle...

7. Sacro hocam daha önce Emlak GYO için 3.25-30 üzerinde yüklü girerim demiştiniz. Zamanı geldi galiba.

8. [QUOTE=freesky;689911]
     Alıntı Originally Posted by talebe37 Yazıyı Oku

Halka arzlarda en son YAZICI ile veda etmistim sanirim. Ustelik de kendi araci kurumumuz yapmisti halka arzi. Sonradan bir ogrendik ki, adamlar yabanciya bilmem ne kadar iskonto ile mal satmislar. MAVI'nin yabanciya kaca satildigini bile bilmiyoruz. Bizim KHY lar halka arzdan kar elde edecegiz diye atladilar, ama yabanci belki ayni fiyata satisa gecince 30% kazanacak....

Bir diger husus da, her yil kazancimizi temettu olarak dagitacagiuz demisler. 50 senede cikmaz o kadar para, hepsini bile dagitsaniz ne olur.

Gecmis olsun KHY'lara. Ama buyuk de konusmayalim. Yarin birgun bir bakmisiz ki kagit 500 TL oluvermis, Borsa burasi...

Vesselam.....

KHY nedir?
    tesekkür ederim.
    YTD

Sayfa 707/1200 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz