Maliyeti yüksek olan zaten bir şekilde ya elinde tuttu yada lanet olsun dedi çıktı.Bu satten sonra Gelecek le ilgili düşünüp karar vermek lazım.
Noldu 4.77 tabana 3.67 ytd
Bilanço ne zaman gelecek acaba,,,bjk nin geldi.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Böyle hisselerde kimseye tavsiye verilmez. Kimsenin ahını almamalıyız. 5 defa taban da , tavan da yapar. Az para ile girmek lazım. Ben 0.80 iken al butonuna basamadım çünkü grafik 0.60 diyordu. Sonra da güvenemedim. 0.80 den alsam mutlaka beni 2 lerde dökerdi. Şimdi ise tahminim yapabilirse 6 ya gider. 4 e çekilir. Fincan kulp yapıp daha da çıkar. Olmazsa zaten 0.80 bile olur. Korona hızla artıyor. Şelale gibi düşebilir de. Böyle kağıtlarda sakın kimseye güvenmeyin. Asla ytd.
İlk turda ben de güvenip alamamıştım,,kaçırdık,,ama bu sefer 2 küsürlerden yakaladık bakalım.
ya herro ya merro,,iz süren stopu takip ederek,sonuna kadar devam,,,,,,, hayırlısı artık.
YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.
Yer İmleri