Sayfa 709/905 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon
Arama sonucu : 7234 madde; 5,665 - 5,672 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    "Şirketimizin sermayesinin %100'üne sahip olduğu bağlı ortaklığı durumundaki, kapasite artırımı ve iyileştirme yatırımları ile iktisadi faaliyeti ve ekonomik verimliliği artırılacak olan "Batıliman Liman İşletmeleri A.Ş." tarafından, 5 Aralık 2023 tarihinde KAP'ta duyurusunu yapmış olduğumuz şirket stratejimiz doğrultusunda paylarının sermaye artırımı ve/veya ortak satışı yöntemiyle halka arz edilmesine ve bu payların Borsa İstanbul A.Ş.'ye kote edilmesine izin verilmesini teminen, Sermaye Piyasası Kurulu'na şirket esas sözleşmesinin sermaye piyasası mevzuatı hükümleri ile uyumlu hale getirilmesine ve kayıtlı sermaye sistemine geçilmesine ilişkin olarak başvuru gerçekleştirilmesine karar verilmiştir."
    Tce Ege Konteyner Terminal İşletmeleri A.Ş. de egegübrenin %100 bağlı ortaklığıdır arkadaşlar..bakıp görebilirsiniz...ödenmiş sermayesi de 77.827.100 tl dir....
    bizde ilginç bir şekilde kapasite artışı ve modernizasyon çalışmaları var...belki de kimyasal depolar liman alanına da eklenebilir...700 dönüm arazi de eklenebilir...tüm bunlar yapıldıktan sonra neden arz edilmesin ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    Tce Ege Konteyner Terminal İşletmeleri A.Ş. de egegübrenin %100 bağlı ortaklığıdır arkadaşlar..bakıp görebilirsiniz...ödenmiş sermayesi de 77.827.100 tl dir....
    İnşallah abi bukadar baskı bukadar bezdirme sonunda güzel haberler peş peşe gelirse mükemmel olur.

3.  Alıntı Originally Posted by Srkn37 Yazıyı Oku
    İnşallah abi bukadar baskı bukadar bezdirme sonunda güzel haberler peş peşe gelirse mükemmel olur.
    batıçim ile çok benzerlikler var...bakalım sabır ile beklemeye devam ediyoruz...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. çinlilere satılan nemport limanın ceo sunun egegübreye transfer edilmesi...hızlıca modernizasyonların yapılması, çinli firma olan byd nin bölgeye gelmesi ,batıçim limanının halka arzı...tüm bu gelişmeler kafamızda birleşiyor ve ister istemez bazı şüpheleri canlandırıyor....bakalım neler olacak...önümüzde 14 kat artan bir batıçim var....maharajın örnekler ile gösterdiği tahmini değerlemeler var...sanki bunlar birbiri ile örtüşüyor görünüyor...

5. sürekli söylüyorum bazı ihtimaller gerçekleşirse ??? bizi gerçekten de ihya edecek...olur mu olmaz mı bunu bize zaman gösterecek....

6. Keko üstadım..ihya edecek hisse yok satmaz mi?kıymetli olmaz mı? Sürekli mal çakma..bu işte bir gariplik var..hayırlısı..kısmet artık ..ama zor bir hisse geçmişde arkdaşlar yazmış..bu şirketin sahibi.. altın fışkırsa ..şirketi iflas ettirir.. gösterir yatırımcya kazandırmaz...gibi bir imada bulunmuşlar..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Batı Söke, Batı Çimentonun ve ikisi de uzaya çıkmış 1-2 senede.

Hikayeleri Liman, Eggub gibi
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

8.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Keko üstadım..ihya edecek hisse yok satmaz mi?kıymetli olmaz mı? Sürekli mal çakma..bu işte bir gariplik var..hayırlısı..kısmet artık ..ama zor bir hisse geçmişde arkdaşlar yazmış..bu şirketin sahibi.. altın fışkırsa ..şirketi iflas ettirir.. gösterir yatırımcya kazandırmaz...gibi bir imada bulunmuşlar..

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sahibi 92 yaşında. Onun oğlu var torunu var.
    Asla yatırım tavsiyesi olamaz

Sayfa 709/905 İlkİlk ... 209609659699707708709710711719759809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •