Sayfa 71/928 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 561 - 568 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    İnşallah hocam olumlu yaklaşımın gerçeğe dönüşür...
    3-4 tane genel müdür gördüm giden kudümsüz en başarısız en uyduruk müdürdü gübretaş genel müdüründede bana göre bu gemiyi götürecek kapasite yok...ona da yol yakınken yol verilmeli...bu sektörde yetişmiş biri olsa daha iyi olurdu...iki tane alakasız sektör çalışanının milyarlık şirkette yönetici olması iyi değil....hiç olmasa biri sektöreden gelen olmalı....

2. Bugün 3.93 ortalama ile 434 bin lot açığa satış olmuş...
    y.t.d.

3. bugün de yf satar, iş alır

9999999999999.png.jpg
    y.t.d.

4. Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

5.  Alıntı Originally Posted by hissedar Yazıyı Oku
    Bugün 3.93 ortalama ile 434 bin lot açığa satış olmuş...
    Hissenin eti ne, budu ne ki bir de açığa satış yapıyorlar.
    Açıkçının elinde patlacak bir babayiğit girse ne iyi olur, birileri artık bunlara bir ders vermeli.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

6. bu hafta 4 tl üzerine rahat atar diyordum ama malesef yine ters köşe olduk sanki....

7. Ya buralar o kadar saçma seviyeler ki... Daha bir iki hafta önce hızla günlük %3-4'lük bir düşüşle 4.20 olduğunda, herhalde buraları artık dibin dibidir demiştim ve sonraki gün onun da altına gelince "tarihi destek direnç haline geldi" diye yazmıştım. Şimdi 4.20'leri de bırak, 4 bile olamıyoruz. Gömdükçe gömdüler...
    y.t.d.

8. Kağıda biri girdi bence hiç öyle gelişigüzel ky hareketleri yok...ciddi baskı ve bezdirme gözüküyor..1-2 kademe çıkışta hemen bi baskılama 100 bin lot satışa geliyor anında...açığa satış olayını çok dikkate almıyorum günlük takas farklarından da çıkabiliyor haftalığa bakmak lazım...ama buralardan sert hareket olabilir bence biraz daha milleti bu seviyelere alıştırıp hatta biraz daha aşğı vererek...görüntü çok klasik bi operasyon aslında...

Sayfa 71/928 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •