Sayfa 71/364 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 2912 madde; 561 - 568 arası.

Konu: ENKAI - Enka İnşaat

1. Patron alacam diyorsa, satar. Satacam diyorsa alır.
    Alışa geçip, mal dağıtır. Satışa geçip, mal toplar. Patronun müdahalesiyle yüksleen/ düşen kağıtlardan hayır gelmez ve istikrar beklenmez. Bilanço kötü ve kağt yükseliyors uzak durun. Bilanço iyi ve kağıt düşüyorsa yine uzak durun derim.

2. Enka yonetim kurulu baskaninin biraz daha para kazanmak icin sirketini manipule edecegini zannetmiyorum. Dun cikan morgan stanley degerlendirmesine tepki olarak yapilmis bir alim. Bugun ki acilis ne olur bilmem ama uzun vadede kazandiracak. Ortak oldugumuz sirket bir devlet gibi yonetiliyor. Ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by serkaninam Yazıyı Oku
    Hisse (bedelsiz sonrası) beklentilerin tersine ve üzerinde kar açıkladı aynı dönemde BIST 100 tarihi zirvelere ulaştı. Geçerli bunca gerekçeye rağmen hisse üst banta bile geçemedi. Aksine endeksteki basit kar realizasyonlarında alt banta geçerek değer kaybını sürdürdü. Endeksin uzuun soluklu çıkışının ardından (gayet olası) bir değer kaybı sürecinde olumlu yorum imkanı kalmıyor. Dilek ve temennilerin önemi yoktur ancak zor ve eziyetli bir süreç olmamasını dilerim.
    Yukarıda yazılan sebeplerle henüz bedelsiz yapılan fiyata ulaşamadan; (kaçtan alınacağı belli olmayan) "geri alım" haberi bence maalesef üzücü. Şirket sahibini semtinin abisi zanneden bazı saf niyetli arkadaşların yazdıkları (umdukları da) ayrı bir trajedi. Hissede düşüş yada inatla yerinde sayma devam ederse belli bir vadede sırayla herkes aldığından daha düşük fiyata vermeye rıza gösterebilir. Yazdıklarım tavsiye değil, sözüm ortaya, yanlızca kendi düşüncelerim. Karşılıklı yazışmayalım.

4. yabancı hakimiyeti olan hisselerde patron mal alıyor yabancı satıyorsa bu çok kısa vade için olumlu olabilir belki ama ilerisi için olumsuz oluyor..patron satıp yabancı alsaydı gözü kapalı alınırdı..daha önceki tecrübelerim doğrultusunda yazdım..bol kazançlar...ytd

5. Hiçbir teknik bilgi vermeden, sadece "üzülen,dilek ve temennide bulunan" bazı art niyetli borsadan bihaber arkadaşların yazdıkları, boş teneke takırtısından başka birşey çağrıştırmamaktadır.Ülker'deki geri alımın oluşturduğu sonuçları borsada gerçekten yatırım yapanlar bilir.Tek bir lotu bile olmadan Enkai için boş boş yorum yazmak, mahalle abisinden azar işitmekle sonuçlanabilir.

Hepimiz buradayız.Geri alımla hisse yükselecek mi yoksa düşecek mi göreceğiz.Ancak kazanan elinde ENKAI hissesi bulunan arkadaşlar olacaktır.Diğerleri ancak dilek ve temenni ile karınlarını doyurabilirler.

6. Dün 5.30 açar demiştim bugün için.5.32 ile açtık günü bakalım.gün sonu 5.41 gibi bekliyorum. y.t.d....

7. Enka hisse geri alımı yapacakmış. bu haber çıkınca bizim gibiler hissenin dibi bu deyip hisseye saldıracak. amcamda kucağa verecek....bu danışıklı döğüş de olabilir.bunlar değil mi bilanço yada iyi-kötü haberi çoook daha önceden alıp hisseleri indirip kaldıran....

8. Enka dan bahsediyoruz,avgyo oylum...vs den değil,komik yorumlar var

Sayfa 71/364 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •