hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cizmis oldugunuz megafon formasyonu zirve ve diplerde cok sik gorulen donus formasyonudur ve son olarak 125.400 te sagladigi alt kirmizi temasi asagi cikis yeridir, asagi kirarak devam etmesi beklenir..
sn nymeria !
Ben megafon formasyonu diye bir şey duymadım..
Varsa da ben bilmiyorum..O yüzden cehaletimi mazur görün..
Benim bildiğim,
Genişleyen yapıda üçgen formasyonu vardır ve bu formasyon türü teknik analiz litereturuna girmiştir..
Bazen biz teknikçiler ''TERS ÜÇGEN'' de deriz bu formasyona...
Çok sık görülmeyen Gizemli bir formasyondur
Gizemi çözüldüğünde de ..İş işten çoktan geçmiştir..
Yatırımcıyı '' Tabiri Caiz ise'' tarumar eden bir formasyondur..
Genelde,Eliot dalga prensibine göre 4.dalga ve 5. dalgayı bünyesinde barındırır ve A,B,C,D,E yapısında düzensiz düzeltme şeklindedir..
Size bir örnek resim gönderiyorum...
__________________________________________________ _______
![]()
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Sunu aklimizdan cikartmamamiz gerekir;
Bizim gibi Ulkelerin Borsalarinda "finansal piyasalar" Ilk hareketlenen piyasalardir.!!
Yani Ozetle, "dusus" de onlarla baslar, "CIKIS" da onlarla baslar.
Bu nedenle de XBANKA grafigini de hemen asagida EURO olarak veriyorum.
Sonuc olarak birseyler yazmam gerekirse;
2 haftada yasadigimiz "SERT" dususun, "TEPKi" haftasi ya da "haftalarinin yasanacagi" gunlere geldik.
Ustteki "orijinal" kanalimiza (XU30EURO daki kanaldan bahsediyorum) donene kadar, bu cikislar "TEPKi" olarak kalacaktir.
O kanala (XU30EURO kanalina) Donemezsek eger, Bu cikisin duzeltmesi icin "asagi"
saymaya baslariz!
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
Yer İmleri