Sacro hocam bir zahmet zoren uluse hdfgs ve yunsa yorumları alabilir miyim daha önce msj atmıştım cevap alamadım mümkünse cevaplayabilir misiniz sayın hocam
Bende bekliyorum orada Laguna endeks bı iki bin aşağı inerse bu soluğu o rakamlarda alacak gibi görüntü onu gösteriyor
G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kareli citi manyak alıyor.
Ben bu citinin tarzini bilirim böle agresif alır. doçe mesela daha yavaş yavaş trend yaparak alır. ama citi bodoslama girer tahtaya.
Mesela atıyorum 5 den almaya başlar ala ala 10 yapar kağıdı maliyeti 8 olur. sonra 1-2 ay testere falan bi bakmışınız kağıt 15 citi takas lideri. ondan sonrada bir daha kriz görmez o kağıt.
Karel öyle olacak demiyorum ama çok agresif alıyor. çok çok agresif.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Bu arada yunsa iki kere 5,30 görerek düşük kapanış yaparak 60 lığı sata soktu. en sinir olduğum tarzda hareket etti.
Bu 60 lık sat 5 civarı trend desteğine getirebilir.
4,99-5 gibi ek yapılır.
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yer İmleri