Sayfa 71/1081 İlkİlk ... 21616970717273811211715711071 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 561 - 568 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

1.  Alıntı Originally Posted by ordulu_2017 Yazıyı Oku
    Aman sakro hocam gözümüz kulağımız sizde. İlk defa sayenizde inşallah para kazanacağız. Lütfen Yunsadan çıktığınızda veya işler değiştiğinde bizi uyarin. Hocam Yunsa için hayatımın kağıdı diyorsunuz. Siz böyle soyluyorsaniz bu kağıt çok farklı yerlere gitmeli. Sizi 2 yıldır çok yakından takip ediyorum. Siz bu ifadeyi normal bir hisse için söylemezseniz. Yüzde 70 nakit deyince inanın korktum hocam.
    Geçici olarak mecburen nakite geçmiştir. Takasta cuma günü son nakit lazım sakro hocanın ne yapacağını kestirebiliyorum.

2. Sacro hocam bir zahmet zoren uluse hdfgs ve yunsa yorumları alabilir miyim daha önce msj atmıştım cevap alamadım mümkünse cevaplayabilir misiniz sayın hocam

3.  Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    fenerin gidemeyişi yüzünden bende ikili dip beklentisi devam ediyor. 31,15-31,50 aralığına gelirse dalıcam
    yada 35 i geçmesini beklemek gerekiyor.
    Bende bekliyorum orada Laguna endeks bı iki bin aşağı inerse bu soluğu o rakamlarda alacak gibi görüntü onu gösteriyor

G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bu kareli citi manyak alıyor.

Ben bu citinin tarzini bilirim böle agresif alır. doçe mesela daha yavaş yavaş trend yaparak alır. ama citi bodoslama girer tahtaya.

Mesela atıyorum 5 den almaya başlar ala ala 10 yapar kağıdı maliyeti 8 olur. sonra 1-2 ay testere falan bi bakmışınız kağıt 15 citi takas lideri. ondan sonrada bir daha kriz görmez o kağıt.

Karel öyle olacak demiyorum ama çok agresif alıyor. çok çok agresif.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Bu arada yunsa iki kere 5,30 görerek düşük kapanış yaparak 60 lığı sata soktu. en sinir olduğum tarzda hareket etti.

Bu 60 lık sat 5 civarı trend desteğine getirebilir.

4,99-5 gibi ek yapılır.
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Alıntı Originally Posted by kar Yazıyı Oku
    Kagidin adi Karel.........
    [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12] [emoji12]

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu formasyon kırarsa kabaca hedef 1,5 lira artı olur. yani 9 lira.

ahh ulen yunsa aranızdaki fark 1 di hani kapatacakın kareli bi 6 lirada yakalayaydın. ahh ulen ahhh :D :D

Alıntı Originally Posted by ordulu_2017 Yazıyı Oku
    Aman sakro hocam gözümüz kulağımız sizde. İlk defa sayenizde inşallah para kazanacağız. Lütfen Yunsadan çıktığınızda veya işler değiştiğinde bizi uyarin. Hocam Yunsa için hayatımın kağıdı diyorsunuz. Siz böyle soyluyorsaniz bu kağıt çok farklı yerlere gitmeli. Sizi 2 yıldır çok yakından takip ediyorum. Siz bu ifadeyi normal bir hisse için söylemezseniz. Yüzde 70 nakit deyince inanın korktum hocam.
    aynen söylemem.

trend yapıyor. sabır istiyor yunsa kopuş belki daha sonra ben kopuş bekledikçe bu inadına 45 derecelik trend açısi ile yavaş yavaş gidiyor.

Ama söylediğim gibi beklentim büyük.

Alıntı Originally Posted by Yorgun57 Yazıyı Oku
    Geçici olarak mecburen nakite geçmiştir. Takasta cuma günü son nakit lazım sakro hocanın ne yapacağını kestirebiliyorum.
    AYnen enerji sa ya talepte bulunacam.

Sayfa 71/1081 İlkİlk ... 21616970717273811211715711071 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •