Sayfa 71/802 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 6414 madde; 561 - 568 arası.

Konu: ACSEL - Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Arkadaşlar hisse çok sığ
    Adam istediği gibi oynuyor
    Keyfi ne zaman isterse o zaman götürecek 2000 kotumu satsan bazen yüzde 5. 10 aşağı gelir durumda
    Oluyor.
    Bu hisse sabır hissesi
    Daha Denizli büyükşehir gündemine gelmedi bunlar bilgi sizce askıda dediler
    Büyükşehir onayından sonra ilçe belediyesinde askıya cikacak

2.  Alıntı Originally Posted by yavuzas Yazıyı Oku
    sayın by akıl, eğer günü 3.60lardan kaparsa, genel kuruldan çıkacak sürpriz bir karar ihtimaline karşı kısa vadecilerin atladığını düşünmüyorum ben. bence bu ani hareket, spek ya da spekler tarafından, hissenin beklentisinin farkında olan ky'lerden faydalanma operasyonuydu, birden alınmış 45 k lot söz konusu. eğer 3.70 ler civarı kapatacaksa da, gün içi yapılan 1-2 trade hiç de fena değil spek için diye değerlendiriyorum. yatırım tavsiyesi değildir.
    Dediğiniz gibi de olabilir , ama bizim için hiç farketmez. Çok beklentili ve çok iyi bir hisse de beklemekteyiz. Sabırlı olmak şartıyla uzun vadede çok güzel karlar yapabileceğimizi düşünmekteyim.

3. aynen katılıyorum hisse ile ilgili olumlu öngörülerinize sayın by akıl. sayın cinali'nin genel kurul esnasında arsa ile ilgili ne planladıkları sorusuna "henüz karar vermedik" cevabı başlı başına büyük bir beklenti bence. gelecekte arsa değerlemesinin yanı sıra "söz konusu arsaya bir fabrika yapacaklarını" beyan ettiklerini düşünseniz, hisse fiyatının geleceği seviyeyi düşünemiyorum. yatırım tavsiyesi değildir, hisse bu batar da çıkar da.

4. arsaya fbrıka yapılması hısseye olumlu yansımaz çünki fabrıka yapılıp üretıme gecene kadar kasadan yıyecek

5.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hisse çok sığ
    Keyfi ne zaman isterse o zaman götürecek 2000 kotumu satsan bazen yüzde 5. 10 aşağı gelir durumda
    Oluyor.
    Bu hisse sabır hissesi
    Sayın Cinali bey , şu ortamda , borsada hisse almak ya da tutmak çok riskli . Acsel in arsa beklentisi olmasa 4,50 Lere ulaştığı gün satıp , borsadan çıkardım. Belki abartıyorum , ama benim , arsa değerlemesinin 60 Milyon gelebileceği şeklinde , sahibinden. com a girerek yaptığım bir değerlendirme var. O umutla beklemekteyim. Kimse benim değerlendirmemden etkilenip de hareket etmesin. Sahibinden. com a girip Denizli- Acıpayam-Aşağı mah. sanayi arsa fiyatlarına bakıp ta ona göre değerlendirme yapılmasında fayda var. .

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hisse çok sığ
    Oluyor.
    Bu hisse sabır hissesi
    Sn. cinali bir yanlışınız olmasın ,

''Şirketimizin aktifinde bulunan, Denizli ili, Acıpayam ilçesi, Aşağı Mahallesi, 265 ada 8, 93 no.lu ve 157 ada 97 no.lu parsellerin sanayi alanına çevrilmesi ile ilgili hazırlatmış olduğumuz imar planı değişikliği, Denizli Büyükşehir Belediye Meclisinin 1148 sayılı kararı oybirliğiyle onaylanarak askıya alınmış olup 24.01.2019 (bugün) tarihi itibariyle askı süreci sonuçlanmıştır.

Bundan sonraki süreçte; Acıpayam Belediyesine yapılacak başvuru ve gerekli işlemlerin yerine getirilmesi sonrasında imar planı değişikliği süreci tamamlanacaktır.''

Şu anda da son olarak ilçe belediyesinde askı süreci sonlanmak üzere diye biliyorum.

7. ekonomık krızde arsayı bedava versen kımse almaz boş verın bunları şirketin falıyetıne odaklanın....

8.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hisse çok sığ
    Oluyor.
    Bu hisse sabır hissesi
    Geçen ay ortalarında yatırımcı ilişkilerinde olan kişi ile telefon ile görüştüğümde Denizli, Büyükşehir belediyesinde askıdan indiğini ve ilçe belediye geçtiğini söylemişti diye hatırlıyorum. Askıda itiraz geldimi diye sorduğumda hayır cevabını vermişti.Neden askıya çıkarken haber gönderdiniz, indiğinde göndermiyorsunuz dediğimde patronlara ileteceğini genel kurul çalışmaları olduğundan yogun olduklarını iletmişti.Ayrıca Mayıs sonu haziran başı gibide ilçe belediyede işin biteceğini söyledi diye hatırlıyorum.

Bu bilgiler benim konuşmadan hatırladıklarım ,isteyen yatırımcılar kendileride yatırımcı merkezini arayıp sorup bilgi alabilirler.Yanlış hatırladıklarım olabilir.Yatırımcıları yanlış bilgilendirmek istemem.Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak görülmesin.Arayıp sorularınızı sorun.

Sayfa 71/802 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •