Sayfa 71/351 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 2807 madde; 561 - 568 arası.

Konu: RUZYE - Ruzy Madencilik ve Enerji Yatırımları San. Tic. A.Ş

Alıntı Originally Posted by para para Yazıyı Oku
    AYDIN Organize sanayide bulunan şuan ismini hatırlayamıyorum zeytin yağ üretimi yapan 36 dönüm arazi üzerinde kurulu bir fabrikayı 17 milyon TL. ye satın aldılar.
    Yani taşınıyorlar öylemi...bir de makineleri var mı?Teşekkür ederim sana kardeşim,
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2.  Alıntı Originally Posted by para para Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...67365fe8d84de9

BU LİNKTEDE AYRILMA HAKKINI KULLANMAK İSTEYENLERİN TOPLANTI TUTANAĞINA İŞLENMİŞ İSİMLERİ VE HİSSE ADETLERİ YAZIYOR. hatta bir tanesi burada sürekli yorum yazan ve genel kurul günü kuruldan canlı yayın yapan kayhan kaya bey. hala ısrarla yanlış ve eksik bilgiye dayanan yorumlar yapılmasını manidar buluyorum.
    Sayın para para

Ayrılma hakkı için paylaştığınız haber 27.11.2018 de bildirilmiş benim 2 milyon tl limit koymuşlar dediğim haber 30.11.2018 de yayınlanmış hangisi daha güncel?

Ayrıca kendiniz de paylaştınız ayrılma hakkı son tarih 12 aralık hala devam ediyor listeler nasıl net olacak? Ancak dune kadar olanlar net diyebilirsiniz.

Gerçi bu konuda ben de dünkü yazımda böyle bir risk kalmadığını yazdım nitekim bugün de 0.68 lerin oldukça uzağında primli seyrine devam etti.

Bana göre de başta ayrılma hakkı olmak üzere sizin yazdığınız yazılarda da yanlışlar var ama ben siz gibi kasıtlı olarak yanlış yazıyorsunuz demiyorum.

Kendi paylaşımlarım da kesin doğru iddiasında değilken sürekli kasıtlı paylaşım yapmışım havası vermeniz ayıp. Daha beni tanımıyorsunuz ki art niyetli olduğumu nerden anladınız?

Burası herkesin fikrini ve okuduğu bilgileri paylaştığı bir forum sürekli böyle sataşma halinde olmanız hoş değil.

Kalın sağlıcakla.

3.  Alıntı Originally Posted by talebe37 Yazıyı Oku
    Sayın para para

Ayrılma hakkı için paylaştığınız haber 27.11.2018 de bildirilmiş benim 2 milyon tl limit koymuşlar dediğim haber 30.11.2018 de yayınlanmış hangisi daha güncel?

Ayrıca kendiniz de paylaştınız ayrılma hakkı son tarih 12 aralık hala devam ediyor listeler nasıl net olacak? Ancak dune kadar olanlar net diyebilirsiniz.

Gerçi bu konuda ben de dünkü yazımda böyle bir risk kalmadığını yazdım nitekim bugün de 0.68 lerin oldukça uzağında primli seyrine devam etti.

Bana göre de başta ayrılma hakkı olmak üzere sizin yazdığınız yazılarda da yanlışlar var ama ben siz gibi kasıtlı olarak yanlış yazıyorsunuz demiyorum.

Kendi paylaşımlarım da kesin doğru iddiasında değilken sürekli kasıtlı paylaşım yapmışız havası vermeniz ayıp. Daha beni tanımıyorsunuz ki art niyetli olduğumu anladınız.

Burası herkesin fikrini ve okuduğu bilgileri paylaştığı bir forum sürekli böyle sataşma halinde olmanız hoş değil.

Kalın sağlıcakla.
    MÜBAREK AYRILMA HAKKI GENEL KURULA KATILIP TUTANAĞA ŞERH KOYANLAR İÇİN GEÇERLİ. HADİ AYRILIYORUM DEDE AYRIL BAKALIM. AHA AYRILMA HAKKI İÇİN FORM DA VAR O LİNKLERİN BİRİSİNDE. MUHTEMELEN TOPLANTI TUTANAKLARINI SPK NIN İLGİLİ MEVZUATINI ALELACELE OKUYORUZKİ YANLIŞ BİLGİ SAHİBİ OLUYORUZ. NURETTİN AĞA TOPLANTIDA AYRILMA HAKKINDA ÜST LİMİT OLAN 2 MİLYONU KALDIRALIMMI DİYOR HERKES EVET DİYOR VE O GÜN TOPLANTIYA KATILIPDA ŞERH KOYANLAR AYRILMA HAKKINI KULLANMA HAKKINA SAHİP OLDULAR. YANİ FİYAT YARIN TABAN OLDU VE 066 YA DÜŞTÜ. BEN NE VAR YAV 068 KÜSÜRDEN AYRILMA HAKKIMI KULLANICAM DİYEMİYORUM. sşiz yine kendi doğrunuzu bilin ve ona inanın. başka da yazmıycam zaten. baydı iyice. zaten zarar boyumu aşmış. yıllardır beklemektende ruh sağlığım bozuldu bu hissede. 1.165 maliyetimi görsem defolup gidecem bu rezil kepazeden.

4.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Yani taşınıyorlar öylemi...bir de makineleri var mı?Teşekkür ederim sana kardeşim,
    sayın batık satın aldığı fabrika çalışır vaziyette ve yazdığına göre avrupaya zeytin yağ ihraç eden modern bir tesis miş.

satın alınan fabrika ile ilgili kap açıklaması

01.08.2018 tarihli Özel Durum açıklamamızda belirttiğimiz, Özkar İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. firmasına ait Aydın İli Astim Organize Sanayi Bölgesinde Toplam 36.000 m2 alan üzerinde 5.500 m2'si kapalı alana sahip, Uluslararası Standartlarda günlük 150 ton kaliteli Zeytinyağ ve Prinayağı dahil Bitkisel Yağ üretim kapasitesine sahip, sermayesi 4.858.666 TL olan Özkar Global Gıda Ürünleri San. Ve Tic. A.Ş şirketinin hisselerinin tamamı Altınyağ Kombinaları A.Ş tarafından devir alınması konusunda Pazarlık Usulü ile 17.000.000 TL değer üzerinden mutabık kalınmıştır. Söz konusu Hisseler en kısa sürede devir alınacak olup hisse devir sözleşmesi ve ödeme koşulları hakkında gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir.

Kamuoyuna Saygılarımızla arz ederiz.

5.  Alıntı Originally Posted by talebe37 Yazıyı Oku
    Sayın para para

Kendi paylaşımlarım da kesin doğru iddiasında değilken sürekli kasıtlı paylaşım yapmışım havası vermeniz ayıp. Daha beni tanımıyorsunuz ki art niyetli olduğumu nerden anladınız?

Kalın sağlıcakla.
    ayrıca yeni fark ettim size sataştığımı düşünmüşsünüz. yok öyle bir şey. ne sataşması. eksik bilgiye dayanan bir hatalı yorumunuz olduğunu düşündüm ve düzeltmeye çalıştım. ben sataşmalarla prim yapmaya calışacak kadar düz mantık sahibi değilim. şahsınız kırıldıysanız yazılarımdan özür de dilemesini bilirim. özür dilerim.

6.  Alıntı Originally Posted by para para Yazıyı Oku
    ayrıca yeni fark ettim size sataştığımı düşünmüşsünüz. yok öyle bir şey. ne sataşması. eksik bilgiye dayanan bir hatalı yorumunuz olduğunu düşündüm ve düzeltmeye çalıştım. ben sataşmalarla prim yapmaya calışacak kadar düz mantık sahibi değilim. şahsınız kırıldıysanız yazılarımdan özür de dilemesini bilirim. özür dilerim.
    Bende yanlış birşey yazdıysam sizleri yanılttıysam özür dilerim.

Ben her yazdığımın doğru olduğunu iddia etmiyorum ama tüm yazdıklarımın iyi niyetle yazılmış yazılar olduğunu söyleyebilirim.

Detaylı paylaşımlarınız içinde ayrıca teşekkür ederim.

Herkese bol kazançlar dilerim

Alıntı Originally Posted by para para Yazıyı Oku
    MÜBAREK AYRILMA HAKKI GENEL KURULA KATILIP TUTANAĞA ŞERH KOYANLAR İÇİN GEÇERLİ. HADİ AYRILIYORUM DEDE AYRIL BAKALIM. AHA AYRILMA HAKKI İÇİN FORM DA VAR O LİNKLERİN BİRİSİNDE. MUHTEMELEN TOPLANTI TUTANAKLARINI SPK NIN İLGİLİ MEVZUATINI ALELACELE OKUYORUZKİ YANLIŞ BİLGİ SAHİBİ OLUYORUZ. NURETTİN AĞA TOPLANTIDA AYRILMA HAKKINDA ÜST LİMİT OLAN 2 MİLYONU KALDIRALIMMI DİYOR HERKES EVET DİYOR VE O GÜN TOPLANTIYA KATILIPDA ŞERH KOYANLAR AYRILMA HAKKINI KULLANMA HAKKINA SAHİP OLDULAR. YANİ FİYAT YARIN TABAN OLDU VE 066 YA DÜŞTÜ. BEN NE VAR YAV 068 KÜSÜRDEN AYRILMA HAKKIMI KULLANICAM DİYEMİYORUM. sşiz yine kendi doğrunuzu bilin ve ona inanın. başka da yazmıycam zaten. baydı iyice. zaten zarar boyumu aşmış. yıllardır beklemektende ruh sağlığım bozuldu bu hissede. 1.165 maliyetimi görsem defolup gidecem bu rezil kepazeden.
    Sayın para para öncelikle sorularıma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Maliyetinizde baya yüksekmiş.İnşallah tez zamanda kurtarır,hatta kara geçersiniz....1 hafta önce kadar denge hissesi almıştım.birden hareketlenince 1.80 den aldım..yani baya yüksek sayılır...araştırmadan...sonra forumda bir baktım bedelli yapacağı yazıyordu.2 gün sonra baya zararına satıp çıktım bedelliyle işim olmaz..hele hele nominal değere yakın olanla hiç olmaz....neyse o forumda da okudum ,genel kurula katılıp ta şerh koyanlara 2.16 dan ayrılma hakkı tanınmış diye( iyi para)....ha bunları yine yazdım,aynı bu hisseye benzer süreç yaşanmış ayrılma hakkı bakımından....herkese hayırlı akşamlar...

Şvovovovovov

SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 71/351 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •