Sayfa 71/500 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 561 - 568 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by oguz cetin Yazıyı Oku
    Kusura bakma kardeş,ben sana resmen'yancı'gözüyle bakıyordum.Yanlış düşündüğümü anlamış oldum bu mesajla ama yine de sen fazla yazmamaya çalış...kolay gelsin
    yazdıgın 2 mesajdan bir tanesi....

aman yancıkardeş yazmamaya çalış oguz bey rahatsız oluyor

HADİ AHA PAYLAŞIMIN İŞE YARAR NE YAZDIN DİGERLERİNİ SEN GETİR

70 sayfa boyunca işe yarar tek paylaşım varsa getir kopyala

2. [QUOTE=murat191919;197550]
     Alıntı Originally Posted by oguz cetin Yazıyı Oku

benden başka 2 ay önce girdim diye yazan yok

1.00 lerden geldi diyorsun ...........peki 1.00 den beri sen bu formda hangi paylaşımı yaptın......yaptıgın bir iki....paylaşım var bunun dışında başka paylaşım yok

ONLARI BANA KOPYALATMA...1.00....2.25 ne paylaştın ky ne faydan oldu

BUYUR GETİR HADİ.....terbiyesizlik yapan sensin
    BEN KÜÇÜK YATIRIMCIYI SENİN GİBİLERDEN KORUMAK İÇİN DEFALARCA UYARILARDA BULUNDUM.SENİN GİBİLER İKİ TÜRLÜDÜR;YA SPEKÜLATÖRÜN YANCISI YA DA BOŞ BELEŞ SALLAYANLAR.HER İKİSİNDE DE KÜÇÜK YATIRIMCI ZARAR GÖRÜR.BURASI FORUMDUR AMA ÖYLE FİYAT GÖSTERİP,ATIP-TUTUP SPEKÜLATÖR SAVUNULACAK YER DEĞİLDİR.TEKNİK ANALİZ KONUSUNDAKİ UYARILARIMI,SPEKÜLATÖRE OLAN İKAZLARIMI VE SENİN GİBİLERE YAZDIKLARIMI KOPYALAYIP PAYLAŞMAZSAN ADAM DEĞİLSİN.CEHALETİNE ORTAK ARAMA.BU FORUMDA OLDUĞUM SÜRECE SENİN GİBİLERE UYARIMI HER ZAMAN YAPACAĞIM

3. [QUOTE=oguz cetin;197607]
     Alıntı Originally Posted by murat191919 Yazıyı Oku

KOPYALAYIP YAYINLAMAZSAN HEPSİNİ ADAM DEĞİLSİN.BEN KÜÇÜK YATIRIMCIYI SENİN GİBİLERDEN KORUMAK İÇİN DEFALARCA UYARILARDA BULUNDUM.SENİN GİBİLER İKİ TÜRLÜDÜR;YA SPEKÜLATÖRÜN YANCISI YA DA BOŞ BELEŞ SALLAYANLAR.HER İKİSİNDE DE KÜÇÜK YATIRIMCI ZARAR GÖRÜR.BURASI FORUMDUR AMA ÖYLE FİYAT GÖSTERİP,ATIP-TUTUP SPEKÜLATÖR SAVUNULACAK YER DEĞİLDİR.TEKNİK ANALİZ KONUSUNDAKİ UYARILARIMI,SPEKÜLATÖRE OLAN İKAZLARIMI VE SENİN GİBİLERE YAZDIKLARIMI KOPYALA VE PAYLAŞ HADİ.BOŞ BOŞ YAZACAĞINA HAYIRLI BİR İŞ YAPMIŞ OLURSUN.
    SENİN YANCI SPEKULATÖR DEDİB KİŞİLERİN AZ ÇOK PAYLAŞIMI VAR.....

SEN ÖNCE KENDİN PAYLAŞKİ ONDAN SONRA PAYLAŞANLARI

buraya eleştir 70 sayfa boyunxca kopyalayacak paylaşınım yok

tek şeyi çok güzel yapıyon yazmayın.....

4. [QUOTE=oguz cetin;197673]

BEN KÜÇÜK YATIRIMCIYI SENİN GİBİLERDEN KORUMAK İÇİN DEFALARCA UYARILARDA BULUNDUM.SENİN GİBİLER İKİ TÜRLÜDÜR;YA SPEKÜLATÖRÜN YANCISI YA DA BOŞ BELEŞ SALLAYANLAR.HER İKİSİNDE DE KÜÇÜK YATIRIMCI ZARAR GÖRÜR.BURASI FORUMDUR AMA ÖYLE FİYAT GÖSTERİP,ATIP-TUTUP SPEKÜLATÖR SAVUNULACAK YER DEĞİLDİR.TEKNİK ANALİZ KONUSUNDAKİ UYARILARIMI,SPEKÜLATÖRE OLAN İKAZLARIMI VE SENİN GİBİLERE YAZDIKLARIMI KOPYALAYIP PAYLAŞMAZSAN ADAM DEĞİLSİN.CEHALETİNE ORTAK ARAMA.BU FORUMDA OLDUĞUM SÜRECE SENİN GİBİLERE UYARIMI HER ZAMAN YAPACAĞIM

YA KARDEŞ HER NE YAZDIYSAN KOPYALASANA....NE KORUYON KİMİ KORUYORSUN NE YAZDIN NE ZAMAN PAYLAŞTIN

SEN SERAP GMRÜYORSUN HER HALDE ....BAK BEN BİRİNİ KOPYALADIM ....1 BİRTANEDE KENDİ YAZINI SEN KOPYALA

5.  Alıntı Originally Posted by murat191919 Yazıyı Oku
    yazdıgın 2 mesajdan bir tanesi....

Aman yancıkardeş yazmamaya çalış oguz bey rahatsız oluyor

hadi aha paylaşımın işe yarar ne yazdın digerlerini sen getir

70 sayfa boyunca işe yarar tek paylaşım varsa getir kopyala
    hani niye kopyalayıp getiremedin?haa demek ki neymiş:bazen adamın alnına vururlarmış yalanlarını değil mi?senin gibilerle muhatap olunmaz.benim yazdıklarımı isteyen forum üyeleri açıp okurlar ama eski forum yazıları yok herhalde artık.her neyse zaten olanlar da benim hangi çizgide olduğumu gösterir zaten.

6. [QUOTE=murat191919;197732]
     Alıntı Originally Posted by oguz cetin Yazıyı Oku

YA KARDEŞ HER NE YAZDIYSAN KOPYALASANA....NE KORUYON KİMİ KORUYORSUN NE YAZDIN NE ZAMAN PAYLAŞTIN

SEN SERAP GMRÜYORSUN HER HALDE ....BAK BEN BİRİNİ KOPYALADIM ....1 BİRTANEDE KENDİ YAZINI SEN KOPYALA
    İŞİM GÜCÜM YOK SENİNLE Mİ MUHATAP OLACAĞIM BOŞ ADAM.BAK İŞİNE,GİT KENDİ ÇAPINDAKİ ADAMLARLA UĞRAŞ

7.  Alıntı Originally Posted by oguz cetin Yazıyı Oku
    hani niye kopyalayıp getiremedin?haa demek ki neymiş:bazen adamın alnına vururlarmış yalanlarını değil mi?senin gibilerle muhatap olunmaz.benim yazdıklarımı isteyen forum üyeleri açıp okurlar ama eski forum yazıları yok herhalde artık.her neyse zaten olanlar da benim hangi çizgide olduğumu gösterir zaten.
    HA ESKİ DİYORSUN 15 YILDIR BURDAYIM .....lüks dagate Son beş yılım onlarda geçti oku O DEDİGİN ESKİ SAYFALARDA ...

HA BU ARADA FORDAKİ ÖNCEKİ NİKİMDE murat 19 geçer ordanda bakabilirsin

8. [QUOTE=oguz cetin;197754]

İŞİM GÜCÜM YOK SENİNLE Mİ MUHATAP OLACAĞIM BOŞ ADAM.BAK İŞİNE,GİT KENDİ ÇAPINDAKİ ADAMLARLA UĞRAŞ
    dogru yaptın bırak yazan yazsın sen serap görmeye devam

Sayfa 71/500 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •