Rakamlar hakkında bir Bilgi bir olağan şüpheli hasta adayına ortalama 5-6 test yapılıyor minimum bunlarında toplam test sayısına dahil edildiği düşünülüyormuş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Rakamlar hakkında bir Bilgi bir olağan şüpheli hasta adayına ortalama 5-6 test yapılıyor minimum bunlarında toplam test sayısına dahil edildiği düşünülüyormuş
Önümüzdeki hafta da düzgün yasaklar uygulanırsa 2 3 haftaya bu dalgayı atlatma yoluna giriyoruz demektir. Aşı bulunmadığı surece sonbaharda tehdit devam ediyor olacaktır. Bir de turizm malesef çok sıkıntı her turist potansiyele covid taşıyıcısı olacak ve verdiğimiz emeklerin çöpe gitmesi söz konusu olacak, turizm yapmazsak da ekonomik olarak çok ciddi sıkıntı olacak, her türlü sıkıntı.
Saat 21:00’de balkonlara çıkıp İstiklal marşımızı söylüyoruz ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cumhurbaşkanı 21’de yapılacak etkinlik öncesi ulusa seslenecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
rakamlar umut verici.
insallah azalarak gider. buyuksehir izolasyonları ayni zamanda buyuksehir içinde de yapilan izolasyonlar çalışıyor gibi görünüyor.
fakat gelir üretemeyen çok insan var. üzücü olan da bu.
insallah komsu komsuya akraba akrabaya iftar olayina girilmez. buna cok ciddi uyari bilgilendirme lazim.
Lahrade %15 daralma bekliyor
İzmirde müthiş bir coşku var.
Daim olsun, her 23 Nisan böyle olsun.![]()
Istiklal marşımızı okuduk, belediye hoparlöründen de yayınlandı, havai fişekler atıldı, alkışladık eve girdik!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri