Vix %7,28
Vix %7,28
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
BU SAATTEN SONRA günaydın DENMEZ AMA...
tünaydın OLSUN...GÜNÜNÜZ AYDINLIK OLSUN...
huşu içinde cuma gününün bekliyoruz...NETEKİM
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
TCMB, 18 Eylül vadeli geleneksel yöntemli repo ihalesi ile piyasayı 10 milyar TL fonladı. İhaleye 29,8 milyar TL teklif geldi. Ortalama bileşik %11,72, en düşük %11,63, en yüksek %11,85. Basit faizler en düşük %11,05, %11,13, en yüksek %11,25.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fahrettin altun: Cumhurbaşkanımızın cuma günü vereceğini söylediği müjdeye ilişkin birtakım spekülasyonların yapıldığını görüyoruz, lütfen bu spekülasyonlara kulak asmayın
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Yer İmleri