Sayfa 71/499 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 3992 madde; 561 - 568 arası.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Batırık 67 Yazıyı Oku
    Sayın ercanbay! Her ne olursa olsun,patron istemediği sürece hisselerimiz fiyatlanmayacakkkkk. Bu artık neredeyse tescillendi. Benim anlamadığım, bir patron hisselerinin fiyatlanmasını neden istemez, bunun mutlaka bir sebebi olmalı?
    Değerli Kardeşim,

Emin ol, patron da yakında ister...

Klişe bir laf var "Mızrak çuvala sığmıyor" diye...

Vakıfbank borcu illa ki ödenecek. Yakında yargıtaydan karar düzeltmeye red cevabı alacaklar...Zamana oynayıp, pazarlık ediyorlar.

Mızrak çuvaldan çıktı da, birileri ucunu poposuyla gizliyor. Bence tamamını alamaz...

Patron büyük oynuyor; Bak Necip Fazıl 50 kıtalık "Çile" şiirinde bir dörtlükte ne demiş;

Kaçır beni ahenk, al beni birlik
    Artık barınamam gölge varlıkta;
    Ver cüceye onun olsun şairlik,
    Benim gözüm büyük sanatkarlıkta...

Biz nasıl çapımızda büyük oynuyorsak, Patron da öyle oynuyor. Zaman zaman Kemal'e kızsam da, o da senelerin acısını çıkarayım diyor...

Kemal, Kardeşim.., ha gayret...Sen yaparsın.

Saygılarımla,

2.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    O bandı baskasi taşısın artık.ben özellikle eplastaki %20 lik yukarı taşıyisumla yerine getirdim��

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    Merhaba,

Biliyorum çileli kardeşim. Eplas'ı 5.29 yapmıştın. Endişelenme ve tez canlı da olma... Bu borsa, ileride sana 10.00 dan sattırır. 15.00 dan tekrar aldırır. Dikkat et. Satacağın fiyata geldiğinde, sat çık.. Her geri dönüşte, kazansan bile, elindeki hisseler azalır.

Önemli olan, finişi kayıpsız göğüslemek kardeşim.

İyi bir gece diliyorum.

Saygılarımla,

Sayın ercanbay ,TMSF ile haberleşme haberinin ,düşmesi artık çileli bekleyisimizin sona erdiği anlamına gelmez mıydı...haberin düştüğü gün alış yazdığımda ,hissedeki işlemin yarısının bana ait olması,tavana kitlememesi,başka alıcıların olmaması beni çok şaşırtmıştı.mzhld icinde aynı şeyler geçerli aşağı ,yukarı..artık bu iş bitti deyip her 2 hissedende tavana alış yazdım...ama hisseyi ove ove bitiremeyen arkadaşlar bile omuz vermemişti....anlaşmanın olması,vakıfbank borcunun da kapandığı anlamına gelmez mi...Senin de tahmin ettiğin gibi, bu konularda cahilim.verecegin cevaba şimdiden çok teşekkür ederim.Allah razı olsun...

NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

4.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Sayın ercanbay ,TMSF ile haberleşme haberinin ,düşmesi artık çileli bekleyisimizin sona erdiği anlamına gelmez mıydı...haberin düştüğü gün alış yazdığımda ,hissedeki işlemin yarısının bana ait olması,tavana kitlememesi,başka alıcıların olmaması beni çok şaşırtmıştı.mzhld icinde aynı şeyler geçerli aşağı ,yukarı..artık bu iş bitti deyip her 2 hissedende tavana alış yazdım...ama hisseyi ove ove bitiremeyen arkadaşlar bile omuz vermemişti....anlaşmanın olması,vakıfbank borcunun da kapandığı anlamına gelmez mi...Senin de tahmin ettiğin gibi, bu konularda cahilim.verecegin cevaba şimdiden çok teşekkür ederim.Allah razı olsun...

Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku

Değerli Kardeşim,

Tmsf haberi dediğin gibi çileli bekleyişin sonuydu. Bu doğru...

Daha doğrusu, yeni bir dönemin başlangıcıydı. Tmsf haberini, aylar öncesinden fiyatlamaya başlamıştı. 1.20 den 4.25 e kadar, Eplasta 1.70 den 5.30 kadar fiyatladı.

Ve bu fiyatlardan da, önemli olacak ölçüde irtifa kaybetmedi. Önceki haberlerde, holding 1.80 - Fabrika 2.40 a gelir, oradan şelale yapmaya başlardı. Çünkü tahta yapıcılar olayın iç yüzünü bilir, ky'ye mal çakarlardı. Ky de her seferinde zararla çıkar giderdi.

Şimdi farklı, yine baskı var ama satış kademeleri dolu değil. Yazsalar dahi siliyorlar. Bu saçmalığı da kim koyduysa, Rabbim de ona bir şekilde ona koysun.

Paran varsa alırsın...Paran var ki aldın. Diğer hissenin gediklisi olan arkadaşlarda da para olsa onlar da alırlar. Eplas 1.75-1.85 arasında nazlanırken, mng kardeşimin bu aralıkta pat diye 10.000 lota yakın aldığını tahmin ediyorum.
    O sıralar 1.90 civarındayken inat etmiş 1.85 e 9000 lot yazmıştım da, vermemişlerdi. Bu hisseyi alacaksan, tereddüt etmeyeceksin.

Aldığın O hisseler çok değerli. Parayı ödünç almadıysan sıkıntı yok. Ama bu adamlar, senin kredini de görürler kardeşim. Aracı kurumlardan kim olduğunu, ne kadar lotun olduğunu ve sonra da mali durumuna bakar, ona göre davranırlar.

"Hadi canım" diyen olabilir. Sığ hisse...günde 5 dakika işlem gören hissenin tahta yapıcısı boş mu dursun?

Her zaman kenarda 13-15 bin arası nakitim vardır. Hiç bir hisseye girmem. O kefen parası gibi bir şeydir. O nakitle hisse alırsam, daha sonra hisse satmak zorunda kalırım. Yada borç para, kredi almak zorunda kalırım. Onu bir prensip haline getirdim.

Bu fiyatlar, hisselerin geçmişini ve geleceğe dair beklentilerini bilmeyen ky için pahalı sayılabilir. Açar interneti, hissenin geçmiş grafiğine baktığında "ooooo" der kapatır. Hisseler onun için tavan olmadı. Bir de önce yazdığım gibi o beklenti satın alınmıştı.

Vakıfbank borcunu ben de ödenmiş varsayıyorum. O haber gelince de roket olmayabilir, yada o imajı veriyorlar.

Benim beklentilerim uzun vadeli olduğu için, farklı... Ben ulusala çıkışı görmek, yüklü miktarda bedelsiz almak, sermaye artıya geçtikten sonra temettü-nakit yada hisse farketmez- almak istiyorum. Citibankın-Deutschebankın bir seferde 5 milyon hisseyi süpürdüğünü görmek istiyorum.

EgeYıldız ne ayak? Onu görmek istiyorum. Ege Yıldız yeniden değerleme yapılmadan 5 lira görünüyor.

Biraz karışık oldu ama sorularının hepsine cevap var kardeşim. Ödünç para kullanma ve endişelenme...

Hanım temizlik yapıyor, ben de akşam yemeğini halledeyim de yardım olsun.

Saygı ve selamlarımla,

Allah razı olsun,ağbim...Tesekkur ederim.Anladığım kadarıyla ennnnn fazla yılbaşına kadar haberlerin peşisıra düşmesi lazım.Bekleriz artık...ha ben çoğu zaman kredideyim,hep umut,hep umut...umutlarim hep hüsran,hem hisse vuruyor,hem kredilerim.o yüzden batigim zaten.Ama bu sefer bu grupta,sabırlı olacağım.hisselerimi kurtlara,dost görünümlü çakallara yedirmeyecegim...Yeri gelmişken kemalcime sözümü de söyleyeyim,konuyu kapatayim...Ey kemal efendi,yatacak yerin var mi senin!!!!Küçük yatırımcı düşmanı,dalaveracı..............Yalan ,diyen söylesin...Onun her dediğine inanıp , bu hale düşen bilir,gazel okuyan değil....Hürmetler ercan bay abim...

NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

6. Neden siz şu batık rumuzundan vaz gecmiyor sunuz? Isimlerin kelimelerin enerjisi olduğuna inanmıyorsunuz galiba....Bir kişiye kırk gün ne dersen o olur derler ve kisilere isim koyarken de ozenle secmek gerekir.....şansınız bol olsun...hep birlikte hayırlı kazançlar.

Alıntı Originally Posted by zmoglu Yazıyı Oku
    Neden siz şu batık rumuzundan vaz gecmiyor sunuz? Isimlerin kelimelerin enerjisi olduğuna inanmıyorsunuz galiba....Bir kişiye kırk gün ne dersen o olur derler ve kisilere isim koyarken de ozenle secmek gerekir.....şansınız bol olsun...hep birlikte hayırlı kazançlar.
    Keşke keramet rumuzda olsaydı sayın arkadaşım...Bunca yıl selim... idim.bir işe yaramadı,bir de tersini deneyim dedim,yine kötü oldu (galiba haklısınız en azından bu kadar şanssızlık üzerine şanssızlık yaşamıyordum)....Siz diriliş egyo grubundaki arkadaşsınız herhalde.orada da aynı uyarılarda bulunmuştunuz.Samimiyetiniz için çok teşekkür ederim.Kalın sağlıcakla....

http://www.hisse.net/topluluk/showth...90#post1023290
    haftalık hisse yarışmamıza alalım tahminlerinizi
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 71/499 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •