Sayfa 71/79 İlkİlk ... 21616970717273 ... SonSon
Arama sonucu : 632 madde; 561 - 568 arası.

Konu: TUREX - Turex Turizm A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Bunların derdi temel v.s değil..
    Tahta boşaldığında vur yukarı sonra çak..
    Enflasyon muhasebesi değerlemenin fazla olması sebebiyle ayrılacak yüksek amortisman brüt kardan düşecek,bu iş netleşmeye başladığından beri ürküyorum..
    sayın kazançkapısı şirket enflasyon muhasebesi olumlu etkiler diyor, siz ise tam tersini. açıkçası sizin görüşlerinize önem veriyorum, şirket enflasyon muhasebesi konusunda sizce bilerek mi bize yanlış bilgi veriyor. enflasyon muhasebesi konusu çok bilinmez ve can sıkan bir konu.

2.  Alıntı Originally Posted by Kazançkapısı Yazıyı Oku
    Borçlu şirketsen ve faiz giderin enflasyon altındaysa bilançoya etkisi olumlu olur..
    ayrıca bu mantığa göre borçlu olup, kar eden ama çok fazla finansal gideri olan şirketlere mi yönelmek lazım?

3.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Turexin holdingi Klgyo tavan kapamış nerdeyse..

Buda -2 yersen..

Gidenler için de haklarında hayırlısı olsun.

Cumleten hayırlı kandiller..

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Klgyo yine tavan..Eyyyy taktacı neyin kafasindasin???

4.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Klgyo yine tavan..Eyyyy taktacı neyin kafasindasin???

valla hocam ben holding kısmında değilim. enflasyon muhasebesi kısmını bilmiyorum ama benim şirketimin aldığı işler yıllık enflasyon oranında artmış mı, değerlemelerle daha iyi bir duruma gelecek mi, asgari ücretten yılın 2. yarısında etkilenmeyecek mi( 2. bir artış olmazsa), olabilecek harcamaları işini etkilemiyor mu?, ben bunlara bakıp yatırım yaptım. şimdilik süreç aleyhimize işliyor ama piyasa elbet bunları görecektir diye düşünüyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by cido Yazıyı Oku
    valla hocam ben holding kısmında değilim. enflasyon muhasebesi kısmını bilmiyorum ama benim şirketimin aldığı işler yıllık enflasyon oranında artmış mı, değerlemelerle daha iyi bir duruma gelecek mi, asgari ücretten yılın 2. yarısında etkilenmeyecek mi( 2. bir artış olmazsa), olabilecek harcamaları işini etkilemiyor mu?, ben bunlara bakıp yatırım yaptım. şimdilik süreç aleyhimize işliyor ama piyasa elbet bunları görecektir diye düşünüyorum.
    Sn Cido,

Enflasyon muhasebe kismini kimse doğru düzgün bilmiyor..

Temel olarak benzer şeylere bakarak yatirim yaptık.Şirket 2022 yıl sonu 173 milyon favok üretmiş.2023/9 393 milyon henuz son ceyrek yok ortada ve son çeyreğinde en kötü 3.ceyrek kadar gelirse toplam favoku 570 milyon olur.Buyumesinde sorun yok bunu sürdürebilecek mi bence evet o yüzden burdayım kendi adıma..

Holdingi kendi başına bir kıstas değil elbette ama illaki aralarında bir korelasyon var ve buda hisseye pozitif etki edebilecek sebeplerden birisi olduğunu düşünüyorum.

6. Şunuda ilave edeyim.Hisseyle bir bağ kurmuş değilim.Farkli bir hissede daha iyi bir potansiyel gorursemde direkt geçerim.Suan için olumluyum bakalım nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız..

7.  Alıntı Originally Posted by Eagle24 Yazıyı Oku
    Sn Cido,

Enflasyon muhasebe kismini kimse doğru düzgün bilmiyor..

Temel olarak benzer şeylere bakarak yatirim yaptık.Şirket 2022 yıl sonu 173 milyon favok üretmiş.2023/9 393 milyon henuz son ceyrek yok ortada ve son çeyreğinde en kötü 3.ceyrek kadar gelirse toplam favoku 570 milyon olur.Buyumesinde sorun yok bunu sürdürebilecek mi bence evet o yüzden burdayım kendi adıma..

Holdingi kendi başına bir kıstas değil elbette ama illaki aralarında bir korelasyon var ve buda hisseye pozitif etki edebilecek sebeplerden birisi olduğunu düşünüyorum.

hocam haklısınız. piyasa bazen görmekte gecikebiliyor ama teknik olarak buralarda çok kalabileceğini de düşünmüyorum. bu hafta kapanış olarak zirve kapanışı bana kalırsa gelecek, taş patlasın gelecek hafta sonuna kadar endeks ile ilgili ekstra bir gelişme olmazsa 40'lı rakamları haftaya görürüz diye düşünüyorum. gerisi kısmet.. tabii bu benim görüşüm veya hissiyatım diyelim belki de isteğimdir

8. Turex sinir uçlarımızla oynuyor tam gidecek derken tak kafaya vuruyorlar .. Rekor işlerin anlaşmaların karşılığını almadan ayrılmak istemiyorum

Sayfa 71/79 İlkİlk ... 21616970717273 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •