Sayfa 71/1200 İlkİlk ... 21616970717273811211715711071 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 561 - 568 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. bu takas oranları dahada artacağa benziyor önümüzdeki haftadan itibaren....
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

2. son durum : 6 üstünde kırmızı düşen beyaz çizgide buluşacaklar ve o zaman AL verecek indikatör ve devamı gelecek yükselen trendin .Ben demiyorum yıllardır kullandığım indikatörüm böyle diyor izleyelim görelim.....
    Almak, satmak ,tutmak herkesin kendini bağlar o kaddarr...(ytd değil şahsi fikirlerimdir.)

3. BIST 100 DESTEK VE DİRENÇLER.

4. [QUOTE=Sacrosanct;109962]Güzel bir obo yapmış ve boyun kırılmış.

3 ve 2.90 aralığı alım için uygun bölge.

Ama 1 yada 1.5 bekletir. aynı daha önce gösterdiğin yer gibi.
    Sn Sacrosanct hocam sanirim bu hisseyle ilgili eski topikte yorumunuz olmustu,buralardan donerse muhtemel hedefleri nereler olabilir? saygilar

5.  Alıntı Originally Posted by yucin Yazıyı Oku
    hesaplarınızı bir görelim burada merak ettik bekliyoruz.....
    Hafta içinde iş bilgisayarımdan çıkartırım rakamları , bence döviz yıl içinde zigzaglarla 3,50 civarında kalacak, bu da sodanın lehine olmayacak ve fiyat 6 - 6,5 tan 5 - 6 arasına inecek diye bekliyorum.

Ayrıca ciner dünyanın en büyük tesisini kurdu diyorum , nasıl etkilemez sodayı , üstelik de park madeni kapatıp giderken burada büyük bir hırs ile işe başladı.

6. Grafik soran arkadaşlar akşama veya yarına müsahit olduğumda paylaşırım

7.  Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    Hafta içinde iş bilgisayarımdan çıkartırım rakamları , bence döviz yıl içinde zigzaglarla 3,50 civarında kalacak, bu da sodanın lehine olmayacak ve fiyat 6 - 6,5 tan 5 - 6 arasına inecek diye bekliyorum.

Ayrıca ciner dünyanın en büyük tesisini kurdu diyorum , nasıl etkilemez sodayı , üstelik de park madeni kapatıp giderken burada büyük bir hırs ile işe başladı.

Zaman gösterecek......

8.  Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku

Sn econfinplus ciner gurubunun hisse kodu nedir.

MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 71/1200 İlkİlk ... 21616970717273811211715711071 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •