Sayfa 71/302 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 2413 madde; 561 - 568 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

1. Sasa500 yorumun geçen hafta demiştiniz Bfren 1 hafta yatay gider dedin tutmadı 5 tavan gördük bırak tepe hocam analizleriniz den dolayı çok teşekkür ederim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,420
     Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    Kaçırdıgınız nokta kozal devlet kurumu olarak görüyorum. Bfren ise alman firması. 5 yılda kayıtlı sermaye ıstemınde taahud ettiği rakama çıkamamış olması. sahsen ben gk kadar bu konuda bir adım atılabıleceğini düşünmüyorum. bfrende malım var beklıyorum ve heyecanla merak ediyorum
    Geçmiş yıllardaki genel kurul tarihlerine bakılırsa tahmini genel kurul 13 Mart 2023 sevgili sasa500.Ama seçim sürecinde patron ne karar verir bilemeyiz!Bazen kendimizi sermayesi düşük şirketlerin yerine koymak gerek!Bilmiyorum bir değişiklik oldu mu ama yanılmıyorsam her ayın 15inde yönetim toplanıyor diye bir yazı okumuştum borsaya açık şirketlerde.Biz de her ayın 15inde artık ocak mı olur şubat mı olur mart mı olur nisan mı olur ya da sizin dediğiniz gibi 5 yıl sonra mı olur sabırla bekleyeceğiz
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by eymen Yazıyı Oku
    Sasa500 yorumun geçen hafta demiştiniz Bfren 1 hafta yatay gider dedin tutmadı 5 tavan gördük bırak tepe hocam analizleriniz den dolayı çok teşekkür ederim
    Eymen hocam mumkun mertebe zaman buldukca bilgi paylasimina devam.

Tesekkur ederim, egerki yardimci olabildiysem.

Sasa ustadimizda gayet bilgi bir arkadas. Evvelden Konya da yolumuz kesismisti. Ara sira terste kalma olur borsada normaldir.

Hepimiz ayni gemideyiz. Insallah guzel fiyatlardan ayrilmak nasip olur.

Ytd

4. Pazartesi için heyecanımız on numara

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,420
     Alıntı Originally Posted by trader nejdet Yazıyı Oku
    Pazartesi için heyecanımız on numara
    hisseyi verdim diyen çok bakalım nasıl bir yol çizilecek?
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

6.  Alıntı Originally Posted by trader nejdet Yazıyı Oku
    Pazartesi için heyecanımız on numara
    heyecan felan bırakmadılar bankof ve spk sanki hisseyi birlikte vbts ye sokmak için ortak çalışmışlar gibi ben bu hafta pek yukarı gitmez buralarda oyalanır diye bekliyorum daha da aşagı salmasa ona da razıyım
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

7.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    heyecan felan bırakmadılar bankof ve spk sanki hisseyi birlikte vbts ye sokmak için ortak çalışmışlar gibi ben bu hafta pek yukarı gitmez buralarda oyalanır diye bekliyorum daha da aşagı salmasa ona da razıyım
    konya ve egeen dede aynı hareketler var ceza gelmiyor, buna ikide bir ceza geliyor, bilerek mi acaba

8. Ne yani beklenti mi bitti.

Sayfa 71/302 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •