Sayfa 71/892 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 561 - 568 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. twiteer hesabımdan da düşüncelerimi paylaştım...gesan attığı kap haberleri ile buraya kadar geldi..ki bunu burada aylardır tekrarlıyordum...bence atılan bu kapların hakkı gesanın 400 civarlarında olmasıdır...gesanın buralara kadar gelmesinde yeni beklentilerin katkısı henüz yoktur...bunların katkısı üretime başlamaları ve bilançoları artık olumlu etkilemeleri ile olacak..henüz bu beklentiler fiyatların içine girmedi...girdiğini söyleyenler bence yanılıyor...bilançolar geldiğinde bunun gün gibi açığa çıkmasını bekliyorum...

kendimi çok tekrarlıyorum lütfen kusura bakmayın...çok inanmış arkadaşlar bile zamanla bunları unutabiliyor..amacımız hatırlatmak..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by richardbozkurt Yazıyı Oku
    Dususlerde yatirim firsati dedik aldik ama beger ortalamayi yukseltmisiz,
    bes belli birileri biseyler yapiyor ,

GESAN, KONTR, KMPUR, SMRTG, ERCB, HKTM, MIATK direk beraber hareket ediyor

kim ve ne amacla bunlari dusuruyor ? amac ne ?
    bunlar boyle duserken, THY, EREGL , KOZA ucuruluyor

benim bu hareketlerden cikardigim sonuc , birileri operasyon cekiyor ama amac ne ve kimler yapiyor
    fazla yabancı olmadıgı için para cok hızlı yer degiştiriyor bilancoya yakın gene gelirler enerjilere...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. tahtada inanılmaz hareketler oluyor. böyle bir günde gerçekten inanılmaz. adamlar ısrarla malı 246 dan alıyor.

4.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    fazla yabancı olmadıgı için para cok hızlı yer degiştiriyor bilancoya yakın gene gelirler enerjilere...
    enerjiler öyle kısa vadeli çıkışlar yapmadılar...gelip geçici bir durum değil onlardaki...enerji özelikle de yenilenebilir enerji 2030-2050 yıllarına kadar popüler olmaya devam edecekler...şu anda yaşanan düşüşler sadece düzeltme niteliğindedir...doğruya doğru çok çıkmışlardı...şimdi teknik olarak düzeltme yaşıyorlar...bu düzeltme bittiğinde tekrardan çıkacaklardır...gesan zaten çok geri kalmıştı...şimdilik savunma yaparak çok düşmemeye çalışıyor..yakında arz ile ilgili gelişmeler de bekleniyor....o beklenti ile çıkışa da geçebilir...diğer beklentileri zaten malum...henüz gerçekleşmediler...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

herkese bol kazançlar..

sonunda ayrışabildik şu gruptan..

ky satışı bitirirse artık ki az kaldığına inanıyorum. sonrası teknik olarak hedefimize yavaş yavaş gideriz.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    herkese bol kazançlar..

sonunda ayrışabildik şu gruptan..

ky satışı bitirirse artık ki az kaldığına inanıyorum. sonrası teknik olarak hedefimize yavaş yavaş gideriz.
    bilançoları geldikçe ve beklentileri tek tek gerçekleştikçe farkımız daha da görülür olacak...çünkü gesan şaka değil...öyle süpükülatif de değil...sadece diğerleri ile aynı lige girmesi talihsiz bir algı oldu...kaldı ki çıkışlarda yeterince o gurup ile hareket etmemişti...bir çeşit değişik olduğunu gösteriyordu aslında..

7. biz temel beklentileri rehber edinerek gesanda karar kıldık...bilançolar geldiğinde ne demek istediğimiz anlaşılacak...yine beklentiler gerçekleştiğinde potansiyelinin ne kadar da fazla olacağı görülecek...bunları ispatlamak için zamanın geçmesi ve o günlerin görülmesi gerekiyor....zamanı makasla kesip kısaltamıyoruz...sadece o günleri görebilmek için sabır edebiliyoruz...

8. Düşmeye doyamadı namıssız

Sayfa 71/892 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •