Sayfa 71/207 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 1651 madde; 561 - 568 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1. Burada kalabilen o iradeyi gösteren herkes gerçekten para kazanmayı hak etti zor bir tahta etrafımdaki birçok insan havlu attı buradan yazdığı kadar biliyoruz sayın rex de malımın yarısını 20 lira fiyatlamalarında kaybettigini yazmıştı herkesin gönlünce olur inşaallah bütün paydaşlara bol bereketi kazançlar

2. Teknik olarak 100 tl alti kapatmadan yarin veya persembe sert yukari alirsa guzel olur 100 tl alti kapanista soru isaretleri baslar dokmek icin bir igne atsa fena olmaz aslinda

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Tahtada dökülecek bir şey kalmadı tahtacı da biliyor bunu istediği gibi hareket edebiliyor bulaşabilen de yok yazıyor çiziyor kanaatimce insanları hedefledikleri fiyatlardan daha aşağıda satmasını sağlamak bakalım başarabilecek mi

4. Tabana oturmazsan senden büyük döt lalesi yoktur ‼️‼️‼️

5.  Alıntı Originally Posted by Haldızoğlu Yazıyı Oku
    Tahtada dökülecek bir şey kalmadı tahtacı da biliyor bunu istediği gibi hareket edebiliyor bulaşabilen de yok yazıyor çiziyor kanaatimce insanları hedefledikleri fiyatlardan daha aşağıda satmasını sağlamak bakalım başarabilecek mi
    tahtacı satanı gördümü basıyo aşagı ama ayarıda yok bune böyle yuzde 7 oldu ...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6. Ben tahtacı olsam malımı satabilmek için cazip hale getiririm tahtada in cin top oynuyor yaprak kımıldamıyor bu vaziyette kime mal satarsın kim mal alır ya da alsın diye derdi var mı acaba herneyse herkes kendi bildigini ve inandığını yapsın saygılar buara çok yazdım biraz ara

7.  Alıntı Originally Posted by YakupSrh Yazıyı Oku
    Hoş buldum.
    Ekip tamam ise, motorlar çalışsın.
    Çalistir))

8. Bugün dahil son üç gün,

Cuma günü eksi %0,93
    Pazartesi günü eksi %4,56
    Salı günü eksi %7,07
    Çarşamba günü ???

Ortada makul hiçbir gerekçe yok, sebep yok, sonuç yok, eee o zaman ne oluyor?

Sayfa 71/207 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •