Sayfa 710/948 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. AVRUPA'YA GAZ AKIŞI 2020'DE

Türkiye-Gürcistan sınırından başlayıp Eskişehir'e kadar uzanacak bin 350 kilometre uzunluğundaki hattın ilk etabı Faz 0'da yaklaşık yüzde 93'lük ilerleme sağlandığını ifade eden Düzyol, "Önümüzdeki yılın başından itibaren boru hattının doldurulmaya başlanması ve sistemlerin test edilmesi amacıyla boru hattının Türkiye-Gürcistan sınırındaki giriş noktasında sisteme gaz alınmaya başlanacak. Boru hattı sistemini oluşturan tüm yer altı ve yer üstü tesisleri gazlı ortamda tek tek test edilecek. Bunlar için yaklaşık 6 aylık bir süre ayırdık. İnşallah 2018 Haziran sonunda Türkiye'ye ticari gaz teslimatının başlatılması için hazır hale gelinecek." diye konuştu.

Düzyol, Eskişehir'den Yunanistan sınırına kadar uzanacak ve Trans Adriyatik Boru Hattı'na (TAP) gaz sağlayacak olan Faz 1'in yatırımının ise 2019 ortalarında tamamlanmasını öngördüklerini söyledi.

Bazı politik ve idari sorunlar nedeniyle projenin tamamının 2020'nin ilk çeyreğinde tamamlanabileceğini ifade eden Düzyol, Avrupa'ya gaz akışının da en erken Mart 2020'de başlayabileceğini aktardı.(SABAH EKONOMİ)..

Üç vardiya çalışmaya devam...
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

3. VESTEL AÇIKLAMASI (KAP)

Borsa İstanbul'da işlem gören ve kurumsal sürdürülebilirlik performansları üst seviyede olan şirketlerden oluşan BIST Sürdürülebilirlik Endeksi kapsamında değerlendirilen Şirketimiz, Kasım 2017 - Ekim 2018 döneminde de Endeks'te yer almaya hak kazanmıştır. Endeks 1 Kasım 2017 itibarıyla hesaplanmaya başlanacaktır.

ERCİYAS yatırımcısı da profesyonel yönetiminden böyle açıklamalar beklemek de..
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. Birleşme olana. Kadar.
    Bu sıkıntılı.durum devam edecek.birleşmeden sonra
    Bakalım.ne yapacaklar

E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Özbal takas rica edebilirmiyim teşekkürler şimdiden

7. 3 vardiya çalışan hangisi özbalmı erciyas mı ?

8. Endeks ne oldu biz ne haldeyiz özbal

Sayfa 710/948 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •