Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yeni vaka sıralı liste :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yeni ölüm sıralı liste
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saat 01:50’de Girit adası - Akdeniz açıklarında 5.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi
Sn Medwig ve Guneysuya; Ara sira sizlere Reha gaya uzerinden tas firlatiyorum sakasina. Umarim incimiyorsunuzdur. Ramazan bayraminizi kutlar nice bayramlar dilerim.
Girit adasi cok hareketli.
Buyuk depremler yasanmis bir bolge.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Bayramımız mübarek olsun , alışık olmadığımız bir bayram yaşıyoruz, sevdiklerimizle mutlu, huzurlu, nice bayramlara . İyi bayramlar .
Yer İmleri