Sayfa 710/1001 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 5,673 - 5,680 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Son iftara yaklaştık , Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin , sevdiklerimizle tekrar nice ramazanlara erişmek nasip olur inşallah .
    Amiin ,Sayın MedwiG..
    Siz ve sevdikleriniz için de hayırlı bayramlar geçirmenizi dilerim..Bu Forum da emek harcıyorsunuz.. Ömrünüz güzel geçsin inşallah.. İbadet ve dualarınız kabul olsun.. Saygılar sunuyorum efenim.🙏🙂

Yeni vaka sıralı liste :

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Yeni ölüm sıralı liste

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Saat 01:50’de Girit adası - Akdeniz açıklarında 5.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi

6. Sn Medwig ve Guneysuya; Ara sira sizlere Reha gaya uzerinden tas firlatiyorum sakasina. Umarim incimiyorsunuzdur. Ramazan bayraminizi kutlar nice bayramlar dilerim.

7. Girit adasi cok hareketli.
    Buyuk depremler yasanmis bir bolge.
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Saat 01:50’de Girit adası - Akdeniz açıklarında 5.2 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi
    SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Bayramımız mübarek olsun , alışık olmadığımız bir bayram yaşıyoruz, sevdiklerimizle mutlu, huzurlu, nice bayramlara . İyi bayramlar .

Sayfa 710/1001 İlkİlk ... 210610660700708709710711712720760810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •