… Bir kişiye tam dokuz, dokuz kişiye bir pul
Bu taksimi kurt yapmaz kuzulara şah olsa
Yaşasın, kefenimin kefili karaborsa!
… Bir kişiye tam dokuz, dokuz kişiye bir pul
Bu taksimi kurt yapmaz kuzulara şah olsa
Yaşasın, kefenimin kefili karaborsa!
Endeks bu yıl ki en düşük seviyesine gelse bunların aynı orandaki düşüşe karşılık rakamı aşağı yukarı eksi 3lira olması lâzım. Bu nasıl iştir ya.
Kimsenin bir fikri yok sanırım. Aynı gün tavan taban yada tersi. Gözleri doymadı mal almak için sonunu bae ile taçlandırsalar bari. Ytd.
Sayın Atik bey
Dün İnat ettim 1,80 yazdım Vermediler bayağı inat ettim
Sonra 1,84.alış 1,85 Satış yine ,85 Yazdım Anında 1,87 çıkardılar birde sonra baktım Tavana kitlemişler ilk defa üzüldüm Damah karlığıma
Al Sat Tut Tavsiyesi Değildir
Aslında bu tahta için doğru olanı yapmışsınız.
Kaç defa aynı gün 10 kademe yukarı aşağı yaptı
Yine 5 kademe yukardan alış girmişsin, ben sattığımı aynı kademeden almayım derken 13 yıl taşıdığım malı kaptırdım çünkü 13 yıldır aynı haraketi yapıyor biz bakıyorduk.
O gün sattığım gün son geri çekilme hareketiymiş meğer şimdi 3 misli yukarıda elimde kalan mal 50 lira olsa zararım çıkmaz.
Dolayısıyla bu zulmü yapana değil sözüm, seyirci kalana ve seyirci kalanları destekleyen kim varsa
Ömrü ziyan olsun.
Demem o ki beterin beteri var belki benden bile beteri var bu tahtada.
Ak partiyi destekleyip oy verenler ,Ülkesinin geleceği,bekası,menfaatleri için hareket etmiş oy vermişlerdir ki bunu vatana ihanet edenler,halel getirenler,Amerika'ya,İsrail'e uşaklık yapanlar asla anlayamazlar..
Son düzenleme : levoysalı horofira; 17-10-2023 saat: 21:00.
Yer İmleri