Parite acsel tarafına geçti Euro artması yarar aksi durumda baskı yer .yurtdışı Ağırlık çalışıyor çünkü alış usd ile satış Euro ….
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Parite acsel tarafına geçti Euro artması yarar aksi durumda baskı yer .yurtdışı Ağırlık çalışıyor çünkü alış usd ile satış Euro ….
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İlk alışta tavana girmişim hisse tavan olmuş yazan yok he taban kapatsa forumda sayfalar ilerler eleştiri çok olurdu.Şaka gibi hayatın hem güzelliği hem çirkinliği diyelim.Yükseliş trendi güzel izlemeye devam.
Ters bir olumsuzluk olmazsa uzun yıllar portföy de yerini aldı maliyetim iyi sayılır.
Acsel hissesi dün ve bugün tavan 3 haneler yakışır sana Acsel ayrıca bugün seansı tavan kapattığı için yarında yükseliş yaşaması ihtimal dahilindedir. İzlemeye devam.
dün satıp bugün biraz yukarıdan geri aldım.her sattığımda pişman etti.
Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Miatk leri 60 larda verip odas acsel hevesi pahalıya maloldu.gerçi son tavanlar biraz teselli olsada 143 ulaşan miatk hasarını tedavi etmiyor.
Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz
Sn Kubilay selamlar miatk cep telefonumdan izlediğim hisselerden 100 ye yakın iyi temeli olan hisseleri izliyorum.Benim kaçırdığım fırsatlarda büyük geçmişe dönük fakat önemli olan hisseleri görebilmeniz bence para kazanmaktan daha önemli o yüzden bence sıkıntı yok iyisiniz bide arkanıza dönüp bakmamak lazım geçmiş geçmişte kalmıştır.
Bir daha grafik baktım küçük yatırımcıyı mağdur etmemiş hisse Acsel he dolar bazlı zirvesinin gerisinde daha açık yazıyım bu hissede trade etmeyende geçmiş yıllarda iyi para kazanmış sermayesi küçük umarım hep küçük sermayeli bebek hisse olmaya devam eder ve temettü hiç vermesin zaten büyüme hissesi temettü bekleyenler başka kapıya kış kış.
Yer İmleri